TOTS ELS ÀUDIOS

 • Sans i estalvis
  Escolta àudio

  Sans i estalvis

  Hem parlat de cistelles de fruita i verdura ecològica amb Jordi Llauradó, director de La Tavella. I també hem aprofundit en l'acupuntura amb Noelia Martínez, fisioterapeuta i fundadora d'Armonic Body.

 • Entrevista a Milena Busquets
  Escolta àudio

  Entrevista a Milena Busquets

  Hem conversat amb l'escriptora Milena Busquets, que ha aconseguit un gran èxit amb la seva segona novel·la, "També això passarà".

 • Les zebres i el senyor Casamitjana
  Escolta àudio

  Les zebres i el senyor Casamitjana

  Ens ha tornat a trucar Josep Maria Casamitjana, arran d'un estudi segons el qual les ratlles de les zebres allunyen les mosques pels reflexos que generen.

 • El suplement: Primera hora
  Escolta àudio

  El suplement: Primera hora

  Hem arrencat amb la taula de redacció i l'aportació musical d'Àlex Torío, que ha escrit una pàgina més de "The great catalan songbook" amb una adaptació de "La gavina".

 • "El suplement": tercera hora
  Escolta àudio

  "El suplement": tercera hora

  La nostra "foodie", Trinitat Gilbert, ha vingut acompanyada del xef i pastisser Albert Adrià, amb qui hem parlat dels diversos projectes que té entre mans. Després, amb la veterinària i etòloga Elena García hem après com podem entendre'ns amb els nostres gats i els nostres gossos, i hem acabat amb les recomanacions "underground" de Toni García, el nostre expert en cultura.

 • Entrevista a Albert Adrià
  Escolta àudio

  Entrevista a Albert Adrià

  La nostra col·laboradora gastronòmica i "foodie", Trinitat Gilbert, ha vingut acompanyada pel xef i pastisser Albert Adrià, amb qui hem parlat dels diversos projectes que té entre mans.

 • Entrevista a Iolanda Batallé
  Escolta àudio

  Entrevista a Iolanda Batallé

  Hem conversat amb l'escriptora i editora Iolanda Batallé. Des del 2009 dirigeix l'editorial La Galera i l'any 2013 va guanyar el premi Prudenci Bertrana amb la novel·la "Faré tot el que tu vulguis".

 • "El suplement d'estiu": segona hora
  Escolta àudio

  "El suplement d'estiu": segona hora

  Hem conversat amb l'escriptora i editora Iolanda Batallé; la cuinera i col·laboradora nostra Mireia Anglada ens ha introduït en la cuina macrobiòtica i amb el nostre expert en esport i nutrició, Edgar Barrionuevo, hem sabut com podem preparar-nos si volem fer una cursa.

 • Un vagó de FGC a Hollywood
  Escolta àudio

  Un vagó de FGC a Hollywood

  A la pel·lícula 'Els venjadors' hi apareix un vagó de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Hem reptat Xavier Sanjuan a corroborar-ho i se n'ha sortit: Enric Ticó, president de FGC, ens ha explicat com ha estat possible.

 • Les xafarderies d'Estel Solé
  Escolta àudio

  Les xafarderies d'Estel Solé

  La nostra col·laboradora Estel Solé ens ha portat una nova conversa que va gravar en un bar.

 • "El suplement d'estiu": primera hora
  Escolta àudio

  "El suplement d'estiu": primera hora

  Com cada dissabte, hem arrencat amb la taula de redacció, on hem reptat Xavier Sanjuan a comprovar si a la pel·lícula 'Els venjadors' hi apareix un vagó de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). La nostra col·laboradora Estel Solé ens ha portat una nova conversa que ha gravat en un bar durant la setmana. I abans d'acabar, hem resolt el repte plantejat a Sanjuan amb Enric Ticó, director de FGC.

 • El suplement d'estiu: Tercera hora
  Escolta àudio

  El suplement d'estiu: Tercera hora

  Hem parlat amb Judit Neddermann, que ha interpretat dues cançons en directe; amb Marc Boada hem aprofundit en el descobriment d'un planeta semblant a la Terra, i hem acabat amb un experiment de biohacking, una extracció d'ADN de plàtan, a mans dels biòlegs Núria Conde i Álvaro Jansà.

 • Sans i estalvis
  Escolta àudio

  Sans i estalvis

  Hem descobert com és l'alimentació i la pauta d'entrenament de l'atleta Elena Congost, i amb Maria Àngels Farreny, directora de Natura Respira 3.0, hem après a respirar bé per viure millor.

 • El suplement d'estiu: Segona hora
  Escolta àudio

  El suplement d'estiu: Segona hora

  Hem entrevistat l'escriptor Pepe Colubi, un dels "Ilustres ignorantes"; Elena Congost ens ha explicat com és l'entrenament i l'alimentació d'un atleta, i amb Maria Àngels Farreny, directora de Natura Respira 3.0, hem après a respirar per viure millor.

 • Entrevista a Pepe Colubi
  Escolta àudio

  Entrevista a Pepe Colubi

  Ens ha visitat l'escriptor Pepe Colubi. Ell, Javier Coronas i Javier Cansado són els protagonistes del programa i l'espectacle teatral "Ilustres ignorantes".

Anar al contingut