TOTS ELS ÀUDIOS

 • Entrevista a Valentí Sanjuan
  Escolta àudio

  Entrevista a Valentí Sanjuan

  Hem parlat amb un home que és tot un exemple de superació, esforç i simpatia, el periodista Valentí Sanjuan, que s'ha lliurat completament al món de l'esport extrem.

 • El suplement: Tercera hora
  Escolta àudio

  El suplement: Tercera hora

  A l'última hora de programa hem sentit en directe els Tangerine, que han presentat el disc "Start to show"; el periodista i esportista Valentí Sanjuan ens ha explicat com es va iniciar en l'exercici extrem, i amb el nostre expert en ciència, en Marc Boada, hem après què és i com funciona el cervell.

 • Sans i estalvis
  Escolta àudio

  Sans i estalvis

  Amb Montse Bradford, experta en nutrició, hem repassat quins aliments del món vegetal són una font de proteïnes. I a continuació hem fet una taula sobre nedar en aigües obertes amb Xavier Pérez Carrasco, de Travessia Catalunya Nedant, amb la biòloga marina i nedadora Sònia Cervià, i amb David Campà, director de Marnaton.

 • El suplement: Segona hora
  Escolta àudio

  El suplement: Segona hora

  A la segona hora hem conversat sobre prostitució amb la periodista Samanta Villar, arran de la publicació del llibre "Nadie avisa a una puta". Amb l'experta en nutrició Montse Bradfod hem sabut on podem trobar fonts de proteïnes en el món vegetal, i hem acabat fent una taula rodona sobre nedar en aigües obertes amb Xavier Pérez Carrasco, de Travessia Catalunya Nedant, amb la biòloga marina i nedadora Sònia Cervià, i amb David Campà, director de Marnaton.

 • Entrevista a Samanta Villar
  Escolta àudio

  Entrevista a Samanta Villar

  Hem conversat sobre prostitució amb la periodista Samanta Villar, arran del llibre que ha escrit: "Nadie avisa a una puta".

 • Àlex Torío versiona "La mare"
  Escolta àudio

  Àlex Torío versiona "La mare"

  El nostre músic, l'Àlex Torío, ha ampliat "The great catalan songbook" amb una adaptació de "La mare" de Dyango.

 • El suplement: Primera hora
  Escolta àudio

  El suplement: Primera hora

  A la taula de redacció hem acabat parlant amb Susana Seuma, fundadora i directora de la primera Acadèmia de Sirenes del món, a Tarragona. I després el nostre expert musical, l'Àlex Torío, ha escrit una nova pàgina de "The creat gatalan songbook" fent una adaptació de "La mare" de Dyango.

 • Entrevista a Carme Ruscalleda
  Escolta àudio

  Entrevista a Carme Ruscalleda

  La nostra experta en gastronomia, la Trinitat Gilbert, ha vingut acompanyada per la xef amb més estrelles Michelin, Carme Ruscalleda, al capdavant del Sant Pau de Sant Pol de Mar (Maresme). Hem començat parlant de cebiche i, d'aquí, a altres plats amb productes del mar.

 • El suplement: Tercera hora
  Escolta àudio

  El suplement: Tercera hora

  La nostra experta en gastronomia, la Trinitat Gilbert, ha vingut acompanyada per la xef Carme Ruscalleda, al capdavant del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar (Maresme). Hem conversat amb dos rellotgers de precisió, Aniceto i Daniel Jiménez, responsables de Pita Barcelona, i hem acabat amb les propostes culturals del nostre col·laborador Toni García.

 • Sans i estalvis
  Escolta àudio

  Sans i estalvis

  Amb la xef Mireia Anglada, a "La cuina que cura", hem après com tractar els cefalòpodes als fogons per menjar-los al punt i sense perdre propietats. I amb el nostre expert en esport i nutrició, Edgar Barrionuevo, hem sabut si fer exercici és la millor manera per perdre pes.

 • Entrevista al Dr. Josep Maria Gatell
  Escolta àudio

  Entrevista al Dr. Josep Maria Gatell

  Amb el doctor Josep Maria Gatell, cap de malalties infecciones i VIH de l'Hospital Clínic, hem conversat sobre la sida i els avenços que s'estan fent.

 • El suplement: Segona hora
  Escolta àudio

  El suplement: Segona hora

  Hem conversat sobre la sida amb el doctor Josep Maria Gatell, cap de malalties infeccioses i VIH de l'Hospital Clínic de Barcelona. Amb la nostra cuinera Mireia Anglada hem après com tractar els cefalòpodes a la cuina i amb Edgar Barrionuevo, el nostre expert en esport i salut, hem sabut si fer exercici és una via per aprimar-nos. Abans d'acabar l'hora ens hem escapat a Albània.

 • Les xafarderies de l'Estel Solé
  Escolta àudio

  Les xafarderies de l'Estel Solé

  Què està passant amb la parella que cada setmana grava l'Estel Solé, la nostra xafardera, en un bar? Estan a punt de separar-se? L'Estel i l'Adam s'han jugat un sopar.

 • El suplement: Primera hora
  Escolta àudio

  El suplement: Primera hora

  Avui hem arrencat el programa amb les notícies curioses de la taula de redacció, hem connectat amb Quim Rutllant, del programa "Mans", a Torí, l'Estel Solé, la nostra xafardera particular, ens ha portat una nova conversa de la parella que fa setmanes que espia i grava, i hem proposat un nou repte a en Xavier Sanjuan, un dels nostres guionistes.

 • El suplement: Tercera hora
  Escolta àudio

  El suplement: Tercera hora

  A l'última hora hem sentit Cèlia Pallí, que ha interpretat dues cançons del disc "I'll be fine". Amb el nostre col·laborador de ciència, Marc Boada, hem parlat de les abelles, i amb l'actor, director i productor Daniel Anglès hem parlat de musicals.

Anar al contingut