TOTS ELS ÀUDIOS

 • El suplement: Primera hora
  Escolta àudio

  El suplement: Primera hora

  La taula de redacció i les xafarderies de l'Estel Solé han omplert la primera hora d'avui. Es reconciliarà la parella que cada setmana grava d'amagat la nostra col·laboradora?

 • El suplement de l'estiu. Tercera hora
  Escolta àudio

  El suplement de l'estiu. Tercera hora

  La música en directe de cada diumenge l'han posada els Màia, que han presentat el disc "Estels a les butxaques". Hem conegut el servei de cinema sota demanda Screen.ly amb un dels seus fundadors, Marc Prades, i amb el nostre expert en ciència, Marc Boada, hem après com podem fer una auditoria energètica a casa per estalviar.

 • Sans i estalvis
  Escolta àudio

  Sans i estalvis

  Al "'Club eco" hem sabut més coses dels aliments ecològics gràcies a tot un entès, Marc Bàrbara, director de l'empresa de productes ecològics Natursoy. I amb la periodista gastronòmica Laura Conde hem après a fer receptes casolanes, gràcies al llibre que acaba de publicar, 'Fet a casa' (Ara Llibres)

 • Entrevista a Jordi Sànchez
  Escolta àudio

  Entrevista a Jordi Sànchez

  Quan falta menys d'un mes per a la Diada, hem conversat amb Jordi Sànchez, president de l'Assemblea Nacional Catalana.

 • El suplement d'estiu. Segona hora
  Escolta àudio

  El suplement d'estiu. Segona hora

  Hem conversat amb el president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, poques setmanes abans de les eleccions del 27-S i de la Diada. Amb el director de Natursoy, Marc Bàrbara, hem conegut millor els aliments ecològics, i amb la periodista gastronòmica Laura Conde hem repassat algunes receptes que podem fer a casa, gràcies al seu llibre 'Fet a casa' (Ara Llibres).

 • Àlex Torío adapta 'El noi de la mare'
  Escolta àudio

  Àlex Torío adapta 'El noi de la mare'

  El nostre músic, l'Àlex Torío, ha escrit una altra pàgina del "Great Catalan Songbook" amb una adaptació de la cançó 'El noi de la mare'

 • El suplement d'estiu. Primera hora
  Escolta àudio

  El suplement d'estiu. Primera hora

  Després de la taula de redacció, i com cada diumenge, hem rebut Àlex Torío, el nostre expert musical. Ha repassat les cançons americanes amb la parAula "baby" al títol i ha escrit una pàgina de "The Great Catalan Sogbook" amb la seva versió d'"El noi de la mare".

 • El suplement. Tercera hora
  Escolta àudio

  El suplement. Tercera hora

  A l'última hora, la nostra experta gastronòmica, la periodista Trinitat Gilbert, ha vingut acompanyada del xef Sergi de Meià per parlar de cuina de proximitat i "slow food". Amb l'enginyera cultural Marisol López hem sabut què és la cultura digital i hem acabat amb quatre propostes culturals, recomanacions del nostre entès Toni García.

 • Sans i estalvis
  Escolta àudio

  Sans i estalvis

  Amb la nostra xef i cuinera Mireia Anglada, hem sabut quines són les propietats dels vegetals fermentats i també hem après com els podem fer a casa. I l'Edgar Barrionuevo, el nostre expert en esport i nutrició, ens ha explicat si cal que prenguem suplements quan fem exercici.

 • Entrevista a Roger Pera
  Escolta àudio

  Entrevista a Roger Pera

  Hem parlat amb l'actor i doblador Roger Pera, que el 14 de setembre estrena el musical "Van Gogh", amb Mingo Ràfols.

 • El suplement. Segona hora
  Escolta àudio

  El suplement. Segona hora

  Hem conversat amb l'actor i doblador Roger Pera, que el 14 de setembre estrena el musical "Van Gogh". I després hem rebut els consells saludables de la cuinera Mireia Anglada per fer verdures fermentades a casa i de l'expert en nutrició i esport Edgar Barrionuevo sobre els suplements per fer exercici.

 • El senyor Casamitjana torna a trucar
  Escolta àudio

  El senyor Casamitjana torna a trucar

  Fa unes quantes setmanes, un oient, Josep Maria Casamitjana, ens va trucar per explicar-nos que ensenya idiomes als seus ocells. Des d'aleshores, ens ha trucat cada setmana; avui, per defensar la feina del nostre guionista, Xavier Sanjuan.

 • Les xafarderies d'Estel Solé
  Escolta àudio

  Les xafarderies d'Estel Solé

  Estel Solé, la nostra xafardera, cada setmana grava la conversa d'una parella en un bar. En aquesta ocasió, discutien sobre la manera d'educar la seva filla.

 • El suplement. Primera hora
  Escolta àudio

  El suplement. Primera hora

  Un dissabte més, hem arrencat el programa amb la taula de redacció i el repte per a en Xavier Sanjuan. Després ha arribat l'Estel Solé, la nostra xafardera, amb un nou capítol de la conversa d'una parella que cada setmana troba i grava en un bar.

 • El cervell, amb Marc Boada
  Escolta àudio

  El cervell, amb Marc Boada

  Amb el nostre expert en ciència, en Marc Boada, hem après una mica més què és i com funciona el cervell, l'òrgan més important que tenim.

Anar al contingut