TOTS ELS ÀUDIOS

 • El suplement: Primera hora
  Escolta àudio

  El suplement: Primera hora

  Hem arrencat amb la taula de redacció més delirant d'aquestes setmanes, hem conegut el desenllaç de la parella que ha estat gravant la nostra xafardera, l'Estel Solé, i hem descobert qui és Josep Maria Casamitjana.

 • Dissabte, Fernando León de Aranoa presenta "Un dia perfecte", a "El suplement"
  Escolta àudio

  Dissabte, Fernando León de Aranoa presenta "Un dia perfecte", a "El suplement"

  Aquest dissabte, a les 11, ens acompanyarà el director de cinema Fernando León de Aranoa per presentar-nos la seva nova pel·lícula, "Un dia perfecte", tot just un dia després de la seva estrena.

 • Els forners Xavier Barriga i Jordi Morera a 'La bona vida'
  Escolta àudio

  Els forners Xavier Barriga i Jordi Morera a 'La bona vida'

  La nostra experta gastronòmica, la periodista Trinitat Gilbert, ha vingut acompanyada de dos mestres forners per parlar d'una tendència a l'alça: el pa. Amb Xavier Barriga (Turris) i Jordi Morera (L'Espiga d'Or) hem sabut més coses sobre la massa mare, el blat, les farines i la salut que acompanya el pa.

 • El suplement: Tercera hora
  Escolta àudio

  El suplement: Tercera hora

  Com cada setmana, en Marc Boada ha vingut carregat de ciència, avui amb l'escalfament del planeta. Hem conegut el teatre de petit format i els contes personalitzats de la companyia Sota Mínims Teatre i hem escoltat la música en directe de la cantautora Marina Prat.

 • Sans i estalvis
  Escolta àudio

  Sans i estalvis

  Amb l'Àstrid Arqué, especialista en esport i nutrició i al capadavant de Vitampleni, hem après a tenir cura de la nostra salut. I amb Ana Flo, directora comercial de La Finestra sul Cielo, hem parlat sobre els aliments ecològics, ja que Catalunya n'és la principal productora i consumidora de l'Estat.

 • Entrevista al neuròleg Nolasc Acarín
  Escolta àudio

  Entrevista al neuròleg Nolasc Acarín

  Hem conversat amb el neuròleg Nolasc Acarín sobre el cervell i algunes de les seves malalties, com la demència, l'Alzheimer o el Parkinson.

 • El suplement: Segona hora
  Escolta àudio

  El suplement: Segona hora

  Durant la segona hora hem conversat amb el neuròleg Nolasc Acarín sobre el cervell i algunes de les seves malalties. Amb Àstrid Barqué, especialista en nutrició i esport i al capdavant de Vitampleni, hem sabut com cuidar-nos, i amb Ana Flo, directora comercial de La Finestra sul Cielo, hem parlat dels aliments ecològics.

 • Àlex Torío versiona el 'Cant dels ocells'
  Escolta àudio

  Àlex Torío versiona el 'Cant dels ocells'

  Amb Àlex Torío, el músic del programa, hem repassat les nadales nord-americanes i hem escrit una nova pàgina de 'The Great Catalan Songbook' amb l'adaptació que l'Àlex ha fet del 'Cant dels ocells'.

 • El suplement: Primera hora
  Escolta àudio

  El suplement: Primera hora

  Després de la taula de redacció, avui el nostre músic, l'Àlex Torío, ha parlat de nadales i ha interpretat la seva versió del "Cant dels ocells"

 • El suplement: Tercera hora
  Escolta àudio

  El suplement: Tercera hora

  La nostra experta gastronòmica, la Trinitat Gilbert, ha vingut acompanyada de dos forners de primera: Xavier Barriga, responsable de Turris, i Jordi Morera, al capdavant de l'Espiga d'Or. Hem parlat sobre la racionalitat dels horaris que fem amb Fabián Mohedano, promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària. I hem acabat amb una nova ració de 'Pulp amb patates', les recomanacions culturals del nostre expert Toni García.

 • Sans i estalvis
  Escolta àudio

  Sans i estalvis

  Amb la nostra cuinera Mireia Anglada hem sabut com podem aprofitar les qualitats de l'oli a la cuina. I amb l'Edgar Barrionuevo, el nostre expert en esport i nutrició, hem sabut de quina manera l'alimentació ens pot ajudar a prevenir o millorar lesions fruit de fer esport.

 • Entrevista a Verónica Blume
  Escolta àudio

  Entrevista a Verónica Blume

  La model Verónica Blume fa deu anys que va quedar captivada pel ioga. Des d'aleshores s'ha format fins que aquest estiu ha obert el seu centre, al Poblesec de Barcelona, i hem conversat amb ella.

 • El senyor Casamitjana i les relacions sexuals
  Escolta àudio

  El senyor Casamitjana i les relacions sexuals

  Arran de saber que el cantant de Simply Red, Mick Hucknall, va confessar fa poc que va estar amb més de 3.000 dones diferents en tres anys, hem trucat a Josep Maria Casamitjana perquè ens expliqués la seva experiència.

 • El suplement: Segona hora
  Escolta àudio

  El suplement: Segona hora

  Hem conversat amb la model i ara professora de ioga Verónica Blume, que ha obert el seu centre a Barcelona. Amb la nostra cuinera Mireia Anglada hem après a aprofitar les propietats de l'oli a la cuina, i amb l'Edgar Barrionuevo, el nostre especialista en esport i nutrició, hem sabut què hem de menjar per prevenir i millorar lesions esportives.

 • Les xafarderies de l'Estel Solé
  Escolta àudio

  Les xafarderies de l'Estel Solé

  Aquesta setmana, la conversa que l'Estel Solé grava d'amagat insinua una possible reconciliació amb la parella que fa sis setmanes que seguim. Deu ser veritat?

Anar al contingut