TOTS ELS ÀUDIOS

  • El suplement: Tercera hora
    Escolta àudio

    El suplement: Tercera hora

    Amb el nostre expert en ciència, en Marc Boada, hem parlat sobre la divulgació científica, i amb el mestre Joan Domènech hem après com gestionar el temps lliure dels fills. Com cada diumenge també hi ha hagut música en directe, aquest cop gràcies a la banda d'"El suplement", la Sommera Suplemento Big Band.

    Amb el nostre expert en ciència, en Marc Boada, hem parlat sobre la divulgació científica, i amb el mestre Joan Domènech hem après com gestionar el temps lliure dels fills. Com cada diumenge també hi ha hagut música en directe, aquest cop gràcies a la banda d'"El suplement", la Sommera Suplemento Big Band.

  • Sans i estalvis
    Escolta àudio

    Sans i estalvis

    Hem parlat amb els responsable de la cooperativa agroalimentària Frescoop i després, amb la periodista Esther Vivas i autora del llibre "El negocio de la comida", hem après com funciona la indústria alimentària.

    Hem parlat amb els responsable de la cooperativa agroalimentària Frescoop i després, amb la periodista Esther Vivas i autora del llibre "El negocio de la comida", hem après com funciona la indústria alimentària.

  • El suplement: Segona hora
    Escolta àudio

    El suplement: Segona hora

    Hem conversat amb el mag i il·lusionista Antonio Díaz, més conegut com a Mago Pop, que continua de gira amb l'espectacle "La gran ilusión"'. També hem descobert la cooperativa agroalimentària Frescoop i amb la periodista Esther Vivas, autora del llibre "El negocio de la comida", hem sabut com funciona la indústria alimentària.

    Hem conversat amb el mag i il·lusionista Antonio Díaz, més conegut com a Mago Pop, que continua de gira amb l'espectacle "La gran ilusión"'. També hem descobert la cooperativa agroalimentària Frescoop i amb la periodista Esther Vivas, autora del llibre "El negocio de la comida", hem sabut com funciona la indústria alimentària.

  • Entrevista al mag Antonio Díaz, el Mago Pop
    Escolta àudio

    Entrevista al mag Antonio Díaz, el Mago Pop

    La gran màgia espectacular i la màgia de prop són dues arts que domina Antonio Díaz, conegut com a Mago Pop, amb qui hem conversat. Continua de gira amb l'espectacle "'La gran ilusión".

    La gran màgia espectacular i la màgia de prop són dues arts que domina Antonio Díaz, conegut com a Mago Pop, amb qui hem conversat. Continua de gira amb l'espectacle "'La gran ilusión".

  • Àlex Torío canta Els Pets
    Escolta àudio

    Àlex Torío canta Els Pets

    El nostre músic i col·laborador, Àlex Torío, ha escrit l'última pàgina de "The Great Catalan Songbook".

    El nostre músic i col·laborador, Àlex Torío, ha escrit l'última pàgina de "The Great Catalan Songbook".

  • L'última taula de redacció
    Escolta àudio

    L'última taula de redacció

    L'última taula de redacció d'"El suplement".

    L'última taula de redacció d'"El suplement".

  • El suplement: Primera hora
    Escolta àudio

    El suplement: Primera hora

    Última taula de redacció i última pàgina escrita a "The Great Catalan Songbook", de la mà del nostre músic, Àlex Torío.

    Última taula de redacció i última pàgina escrita a "The Great Catalan Songbook", de la mà del nostre músic, Àlex Torío.

  • Introducció de l'últim Suplement
    Escolta àudio

    Introducció de l'últim Suplement

    Durant 14 programes Adam Martín ha arrencat amb una introducció. I així ha sonat en aquesta última ocasió.

    Durant 14 programes Adam Martín ha arrencat amb una introducció. I així ha sonat en aquesta última ocasió.

  • Entrevista a la xef Teresa Carles
    Escolta àudio

    Entrevista a la xef Teresa Carles

    L'última tendència gastronòmica de la nostra "foodie", la Trinitat Gilbert, ha estat la cuina vegetariana i vegana. I per parlar-ne, ha vingut acompanyada de la xef Teresa Carles i el seu fill, Jordi Barri.

    L'última tendència gastronòmica de la nostra "foodie", la Trinitat Gilbert, ha estat la cuina vegetariana i vegana. I per parlar-ne, ha vingut acompanyada de la xef Teresa Carles i el seu fill, Jordi Barri.

  • El suplement: Tercera hora
    Escolta àudio

    El suplement: Tercera hora

    L'última tendència gastronòmica que ens ha portat la nostra "foodie", la periodista Trinitat Gilbert, ha estat la cuina vegetariana. I per parlar-ne ha vingut acompanyada de la xef Teresa Carles i el seu fill, Jordi Barri, al capdavant dels restaurants Teresa Carles i Flax&Kale. Hem sabut en què consisteix el projecte CiviClub, un espai on les bones accions tenen premi, amb el seu fundador, Toni Tió. I hem acabat amb les recomanacions culturals del nostre expert, el periodista Toni Garcia.

    L'última tendència gastronòmica que ens ha portat la nostra "foodie", la periodista Trinitat Gilbert, ha estat la cuina vegetariana. I per parlar-ne ha vingut acompanyada de la xef Teresa Carles i el seu fill, Jordi Barri, al capdavant dels restaurants Teresa Carles i Flax&Kale. Hem sabut en què consisteix el projecte CiviClub, un espai on les bones accions tenen premi, amb el seu fundador, Toni Tió. I hem acabat amb les recomanacions culturals del nostre expert, el periodista Toni Garcia.

  • Sans i estalvis
    Escolta àudio

    Sans i estalvis

    Amb la cuinera Mireia Anglada hem après com aprofitar els sabors dels aliments i amb Edgar Barrionuevo, el nostre expert en esport i nutrició, hem sabut com fer dejuni sense complicacions.

    Amb la cuinera Mireia Anglada hem après com aprofitar els sabors dels aliments i amb Edgar Barrionuevo, el nostre expert en esport i nutrició, hem sabut com fer dejuni sense complicacions.

  • Entrevista al director de cinema Fernando León de Aranoa
    Escolta àudio

    Entrevista al director de cinema Fernando León de Aranoa

    Hem conversat amb el director i guionista de cinema Fernando León de Aranoa, que acaba d'estrenar "Un dia perfecte".

    Hem conversat amb el director i guionista de cinema Fernando León de Aranoa, que acaba d'estrenar "Un dia perfecte".

  • El suplement: Segona hora
    Escolta àudio

    El suplement: Segona hora

    Hem conversat amb el guionista i director de cinema Fernando León de Aranoa, que acaba d'estrenar 'Un dia perfecte'. Amb la cuinera Mireia Anglada hem après com treure partit dels sabors dels aliments, i amb el nostre expert esportiu, l'Edgar Barrionuevo, hem conegut les pautes per fer un dejuni sense complicacions.

    Hem conversat amb el guionista i director de cinema Fernando León de Aranoa, que acaba d'estrenar 'Un dia perfecte'. Amb la cuinera Mireia Anglada hem après com treure partit dels sabors dels aliments, i amb el nostre expert esportiu, l'Edgar Barrionuevo, hem conegut les pautes per fer un dejuni sense complicacions.

  • Desemmascarant el Sr. Casamitjana
    Escolta àudio

    Desemmascarant el Sr. Casamitjana

    L'oient més fidel del programa, Josep Maria Casamitjana, potser no ha estat un oient innocent i espontani...

    L'oient més fidel del programa, Josep Maria Casamitjana, potser no ha estat un oient innocent i espontani...

  • Les xarfarderies de l'Estel Solé
    Escolta àudio

    Les xarfarderies de l'Estel Solé

    Hem conegut el desenllaç de la parella que l'Estel Solé ha estat gravant aquestes setmanes. I també hem sabut si ella o l'Adam han guanyat el sopar que es van jugar.

    Hem conegut el desenllaç de la parella que l'Estel Solé ha estat gravant aquestes setmanes. I també hem sabut si ella o l'Adam han guanyat el sopar que es van jugar.

Anar al contingut