Enoturisme segur i vi del territori, la proposta dels cellers de l'Empordà per salvar la campanya
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Enoturisme segur i vi del territori, la proposta dels cellers de l'Empordà per salvar la campanya

Enoturisme segur i vi del territori, la proposta dels cellers de l'Empordà per salvar la campanya

L'impacte del confinament també ha afectat de ple l'economia del primer sector. Explotacions lleteres que han hagut de llençar llet, ramaders oferint carn a preu de cost, viveristes regalant flors i ara els viticultors plantejant-se què faran amb el raïm de la pròxima collita. Enoturisme segur i fomentar el consum de vi del territori són les apostes més immediates de la Denominació d'Origen Empordà per sortir de la crisi generada per la pandèmia de la Covid-19. I a "La veu del camp" parlem d'un estudi del Centre de Tecnologia Forestal de Catalunya per recuperar antics camps de pastura que han estat abandonats, i reconvertir-los per cultivar-hi tòfona negra.

Anar al contingut