Es busquen pescadors i pescadores joves a la Costa Brava
Arrossars salinitzats que ara produeixen cloïsses, un projecte per protegir el sector marisquer
Pomeres embolicades en plàstic perquè les pomes ni s'esberlin ni es taquin
Ara que ve Nadal, matarem el gall? Els criadors de gall del Penedès s'adapten a la pandèmia
Paisatgistes professionals en formació, una altra manera d'incidir en el primer sector
Canvi climàtic i sostenibilitat, els reptes del sector de l'olivera que estudia l'IRTA
Apedaçar xarxes de pesca, un ofici tradicionalment femení que ara passa als homes
Enoturisme segur i vi del territori, la proposta dels cellers de l'Empordà per salvar la campanya
"Cireres del Baix", tan efímeres com històriques
Més dones, més ecològic i més comerç directe: 300 joves arriben cada any al sector primari
Terres amb una segona vida al Priorat
Cada cop mengem menys fruita. Per què?
Els viveristes catalans remunten la crisi centrats en les exportacions
La tòfona de Prades busca fer-se un lloc en la gastronomia catalana
La pesta porcina a la Xina, la clau per entendre el bon moment del sector porcí català
7 milions d'agricultors i ramaders, el múscul cooperatiu europeu
La cabra de l'Albera, en recuperació a l'Empordà i el Pla de l'Estany
L'Enllaç, un projecte per acostar productors, restauradors i botiguers al Delta de l'Ebre
Una planta de Vila-sana converteix el biogàs dels purins en gas natural
Benestar animal, entre la responsabilitat i l'obligació legal
El "Calendari dels pagesos" compleix 160 anys adaptat al segle XXI, però mantenint l'essència
Granja de truges criades en llibertat a les Garrigues
Una nova normativa a l'Horta de Lleida facilitarà noves granges i més futur
Canvi climàtic i macabeu: la DO Tarragona investiga estratègies de futur
Verdures produïdes amb aigua termal a Caldes de Montbui
Pla pilot al Pirineu per controlar els ramats a distància
La pastura de cabres neteja els boscos de Montserrat
L'"Amarantus palmeri": mala herba, invasora i resistent als herbicides
Cuidem prou la generació més gran de pagesos?
Les granges de conills busquen sortir de la crisi amb explotacions més rendibles
Pagesos de l'Empordà troben la inspiració per als seus productes a l'Escola Agrària
La poma de Girona es transforma
Horta de Lleida, els productes de km 0 del camp al plat
La Llotja de Cereals de Barcelona, una gran desconeguda