Zineb Hattab: "Hem de trencar amb la idea que a la cuina la dona és la pastissera"
INSEREIXCopia aquest codi per afegir-lo a la teva pàgina:
Zineb Hattab: "Hem de trencar amb la idea que a la cuina la dona és la pastissera"
Només hi ha tres restaurants vegans amb estrella Michelin a Europa, cinc al món, i un és el KLE, el primer restaurant de la xef catalana Zineb Hattab. La Zineb viu a Zuric, però avui ha estat a "El matí de Catalunya Ràdio" per parlar-nos de com va canviar la seva carrera com a enginyera per dedicar-se al seu somni que era la cuina. Ha explicat que per ella dirigir un projecte com el seu passa perquè la gent tingui vida més enllà del restaurant: "Perquè això fa que la seva cuina encara sigui millor." I en això ella ha de ser la primera: "Per liderar has de ser exemple. Ens hem de desfer de l'ego, deixar de pensar que sense nosaltres les coses no funcionen. Els equips sempre són imprescindibles."