Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

Pere Aragonès: "Assumint contradiccions és la millor manera d'avançar, sense renúncies"

Durada: 34 min
08/01/2020
L'endemà de la investidura de Pedro Sánchez, Pere Aragonès, vicepresident del govern, ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio": "Assumint contradiccions és la millor manera d'avançar, sense renúncies." I ha afegit: "El que m'importa és que es posi en marxa una taula de negociació", que hauria d'estar encapçalada pel president Quim Torra. Aragonès ha insistit que "anirem junts a defensar el dret a l'autodeterminació".
També ha dit que "si el Tribunal Suprem compleix la sentència, Oriol Junqueras s'asseurà al Parlament Europeu dilluns que ve" i que "tard o d'hora el president Carles Puigdemont i Junqueras es trobaran al Parlament Europeu".
Quant a la possible inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, Aragonès ha dit que el Parlament hauria d'escollir un altre president. Mentrestant les funcions administratives del càrrec de president les assumiria ell com a vicepresident.
Quant als futurs pressupostos catalans, el vicepresident ha dit que "la despesa global del conjunt de departaments augmentarà en 2.900 milions".

Àudios

Vídeos