Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Mònica Terribas entrevista Viviane Reding, vicepresidenta de la Comissió Europea

Mònica Terribas entrevista Viviane Reding, vicepresidenta de la Comissió Europea

La Vicepresidenta de la Comissió Europea, Vivianne Reding, admet que ha començat a tenir contactes amb els partits polítics espanyols per trobar una sortida al procés engegat a Catalunya. Reding insisteix que, segons els Tractats, la Comissió no pot intervenir en afers interns de l'Estat espanyol, però sí que permet instar les forces polítiques a dialogar perquè trobin una solució que mantingui Catalunya dins d'Espanya. Constata però que les posicions entre Madrid i Catalunya estan molt allunyades.
Reding també s'ha referit a la tragèdia a Ceuta i sobre les expulsions col·lectives adverteix que cal tractar els immigrants com a persones individuals, no com a integrants d'un col·lectiu.
Reding considera clau la reunió que tindran al juny els caps d'estat i de govern, en què han de debatre aspectes relacionats amb la immigració, la protecció de les fronteres externes i la solidaritat de la distribució de les persones que arriben.


Anar al contingut