Mediats i serioses, S.L.

 • Carlos Marqués-Marcet: "Les sèries s'acaben però la vida continua"
  Escolta àudio

  Carlos Marqués-Marcet: "Les sèries s'acaben però la vida continua"

  Avui a "Mediats i Serioses, SL" entrevistem Carlos Marqués-Marcet, director d'"En el corredor de la muerte". Ens acompanyen Sílvia Comet, Cristina Bordas, Àlex Gutiérrez, Víctor Sala i Santi Villas.

 • "Mediats i Serioses, SL": Les millors sèries del moment i l'actualitat televisiva de la setmana
  Escolta àudio

  "Mediats i Serioses, SL": Les millors sèries del moment i l'actualitat televisiva de la setmana

  A "Mediats i Serioses, SL" rebem els directors del Festival Internacional de Sèries de Barcelona, Serielizados Fest, Betu Martínez i Víctor Sala, i analitzem amb ells les claus de l'èxit de les ficcions més premiades als Emmy. Peyu és el personatge sorpresa de l'espai "Renovada i cancel·lada".

 • "Friends" bufa 25 espelmes
  Escolta àudio

  "Friends" bufa 25 espelmes

  A "Mediats i Serioses, SL" celebrem aquesta setmana el 25è aniversari de "Friends", considerada una de les millors comèdies de la història de la televisió. Parlem també del documental "Barcelona, la rosa de foc", dirigit per Manuel Huerga, que s'emetrà a TV3 el dia de la Mercè.

 • Les sèries de l'estiu amb estrelles de Catalunya Ràdio
  Escolta àudio

  Les sèries de l'estiu amb estrelles de Catalunya Ràdio

  Avui, a "Mediats i serioses", volem saber a quines sèries s'han enganxat aquest estiu els nostres companys: Elisenda Carod, conductora del nou programa "L'apocalipsi"; Òscar Fernández, director i presentador del "Catalunya migdia"; Roger de Gràcia, director i presentador de l'"Estat de Gràcia"; Laura Rosel, copresentadora del "Catalunya nit", i Roger Escapa, director i presentador d'"El suplement". També hem sentit l'actor Francesc Garrido, protagonista de "La sala", a "Renovada i cancel·lada".

 • "Manual de supervivència": Com sobreviure a Catalunya?
  Escolta àudio

  "Manual de supervivència": Com sobreviure a Catalunya?

  A l'últim "Mediats i serioses, S.L." de la temporada, tenim amb nosaltres tres participants de "Manual de supervivència": Awatef Ahmittach, del Marroc; Kandarp Mehta, de l'Índia, i Chris Groves, de la Gran Bretanya. L'espai és una de les novetats de la programació d'estiu de TV3 i reflexiona, en clau d'humor, sobre la integració de les persones nouvingudes a Catalunya. A més, els "Mediats", Àlex Gutiérrez i David Àvila, i les "Serioses", Cristina Bordas i Sílvia Comet, fan un repàs de les principals nominacions dels Premis Emmy.

 • De "Verano azul" a "Parchís": torna la nostàlgia
  Escolta àudio

  De "Verano azul" a "Parchís": torna la nostàlgia

  A "Mediats i serioses, S.L.", parlem de televisió i sèries amb Àlex Gutiérrez, David Àvila, Sílvia Comet i Cristina Bordas.

 • TV3 ens proposa "Un estiu rodó" amb nous programes
  Escolta àudio

  TV3 ens proposa "Un estiu rodó" amb nous programes

  A "Mediats i serioses, S.L.", entrevistem Vicent Sanchis, director de TV3, que ens explica la programació d'estiu de TV3. Amb el lema "Un estiu rodó", alguns del nous programes són "Lokus day", "Globus sonda" o "Coolhunters". També ens acompanya Roger Loppacher, president del CAC, que ens ha parlat dels resultats d'una enquesta del CAC sobre els hàbits de consum audiovisuals, segons els quals un 50% dels catalans triarien internet per informar-se. Loppacher també ha dit: "La llei catalana no ens permet regular els serveis a demanda" i , per tant, "hauríem de fer una nova llei de comunicació audiovisual per regular aquests serveis." Per acabar, Àlex Gutiérrez, Davi Àvila, Sílvia Comet i Cristina Bordas ens porten les novetats de televisió i sèries.

 • "Pròxima estació", una docusèrie de TV3 sobre trens
  Escolta àudio

  "Pròxima estació", una docusèrie de TV3 sobre trens

  A "Mediats i Serioses, S.L.", parlem amb Enric Lucena de "Pròxima estació", una docusèrie sobre els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que descobreix anècdotes i històries curioses de treballadors i usuaris. Lucena presentarà aquesta sèrie de 5 capítols. David Ávila ens parlarà d'alguns espais televisius i Cristina Bordas, de sèries.

 • "El caso Alcàsser", el pitjor de la televisió
  Escolta àudio

  "El caso Alcàsser", el pitjor de la televisió

  A "Mediats i serioses S.L." ens fixem en el documental de Netflix sobre el cas de la desaparició de les tres adolescents d'Alcàsser que va commocionar la societat espanyola fa 25 anys i el tractament informatiu que va rebre. Amb els analistes de mitjans Àlex Gutiérrez, Santi Villas i David Àvila. Pel que fa a la ficció televisiva, les "Serioses" d'iCat, Cristina Bordas i Sílvia Comet, recomanen "Years and Years", la sèrie distòpica d'HBO que planteja l'escenari d'una Catalunya independent el 2027.

 • "Dolors", una comèdia teatral amb girs televisius en 6 capítols
  Escolta àudio

  "Dolors", una comèdia teatral amb girs televisius en 6 capítols

  A "Mediats i serioses", parlem de l'estrena dels últims capítols de "Dolors", l'experiment serièfil i teatral que es representa al Lliure de Gràcia. Per fer-ho, entrevistem Meritxell Yanes, protagonista, ideòloga del projecte i actriu de la sèrie; l'actor Enric Cambray i Sergi Belbel, codirector. També Àlex Gutiérrez, David Àvila, Cristina Bordas i Sílvia Comet ens parlen de televisió i sèries.

 • "Chernobyl", una sèrie terrorífica
  Escolta àudio

  "Chernobyl", una sèrie terrorífica

  "Chernobyl" és una sèrie basada en fets reals: el desastre del 26 d'abril del 1986, quan a la central nuclear de Txernòbil, a Ucraïna, hi va haver un perillós accident i una explosió posterior que va alliberar material radioactiu que es va estendre fins a Escandinàvia i l'Europa de l'Est. En parlem a "Mediats i serioses, S.L.", amb Cristina Bordas i Sílvia Comet, "Serioses" a iCat. L'actualitat televisiva ens arriba amb David Àvila i Àlex Gutiérrez.

 • De la paritat tecnològica a l'educació digital: el salt del "Revolució 4.0" a TV3
  Escolta àudio

  De la paritat tecnològica a l'educació digital: el salt del "Revolució 4.0" a TV3

  Xantal Llavina és una periodista especialitzada en emprenedoria i món TIC. El seu programa d'emprenedors i transformació digital de Catalunya Ràdio, "Revolució 4.0", s'emetrà també a TV3 a partir del 28 de maig.

 • Montse Armengou: "El documental és una eina de transformació"
  Escolta àudio

  Montse Armengou: "El documental és una eina de transformació"

  A "Mediats i serioses, S.L", Montse Armengou, directora de l'espai "Sense ficció" de TV3, ens parla dels 10 anys de programa. Armengou ha dit: "Tenim una audiència entregada amb temes d'ús i socialment complicats, i el documental és una eina per fer coses, per transformar". Amb Àlex Gutiérrez, David Àvila, Santi Villas, Sílvia Comet i Cristina Bordas comentem l'actualitat televisiva i les sèries.

 • Ens visiten "Les de l'hoquei", sèrie femenina i feminista que trenca motlles
  Escolta àudio

  Ens visiten "Les de l'hoquei", sèrie femenina i feminista que trenca motlles

  A "Mediats i serioses, S.L.", amb Àlex Gutiérrez, David Àvila, Cristina Bordas i Sílvia Comet, parlem de "Les de l'hoquei", una sèrie que s'estrena dilluns que ve a TV3 i que és el resultat del treball de final de grau de quatre estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra. Una nova mirada generacional i femenina a l'hora d'entendre l'esport. Ens acompanyen Marta Grau, la directora argumental de la sèrie, i Dèlia Brufau i Claudia Riera, l'Emma i la Gina a la ficció.

 • "Joc de trons": torna la sèrie sobre totes les passions humanes
  Escolta àudio

  "Joc de trons": torna la sèrie sobre totes les passions humanes

  En aquest "Mediats i serioses, S.L." especial, Sílvia Comet, Cristina Bordas i David Àvila, comenten (sense espòilers) la la vuitena i última temporada de "Joc de Trons", que s'ha estrenat aquesta matinada. Ho fan acompanyats de Josep Martí Blanch, periodista especialitzat en política, Alberto Reche, doctor en Història Medieval, i Alfonso Fernández Osorio, professor del Departament d'Història Antiga de la Universitat de Sevilla i coordinador del congrés internacional "Juego de tronos. Claves desde las Humanidades".

Anar al contingut