La portada

 • Portada de Mònica Terribas - 18/06/2015
  Escolta àudio

  Portada de Mònica Terribas - 18/06/2015

  "Per què Unió es retira del govern i, en canvi, vol mantenir la federació? Què hi ha en joc? Càrrecs -al marge del govern, alcaldies, diputats provincials, consells comarcals- o hi ha en joc la seva supervivència política? Què està prioritzant Unió Democràtica? La pressió d'aquesta crisi política i de govern està concentrada en Ramon Espadaler i ningú millor que ell per ser aquest matí en aquest estudi per respondre a totes les preguntes que us feu, quan falten tres mesos per a unes eleccions decisives per saber si aquest país vol caminar cap a la independència i amb qui compta per aconseguir-ho."

 • Portada de Mònica Terribas - 17/06/2015
  Escolta àudio

  Portada de Mònica Terribas - 17/06/2015

  "Ens permeteu que us despertem amb un desig per a aquestes campanyes electorals que ara comencen? Tant la del 27-S com la de la presidència del Barça, que serà inevitablement un pols Bartomeu-Laporta: el desig que tots lluitin per fer governs i directives netes, i que això comenci perquè les campanyes també ho siguin."

 • Portada de Mònica Terribas - 16/06/2015
  Escolta àudio

  Portada de Mònica Terribas - 16/06/2015

  "La pregunta que ens fem és: podrà Ada Colau mantenir aquest mateix grau de transparència quan es reuneixi amb la cúpula d'Agbar per parlar dels contractes del subministrament de l'aigua a Barcelona? O quan es reuneixi amb Telefónica? O quan es trobi amb els comandaments de la Guàrdia Urbana per discutir amb ells la idoneïtat dels dispositius antidisturbis? Podrem viure el pas del carrer als despatxos? Col·laboraran a partir d'ara tots els seus interlocutors perquè la gestió dels afers públics de l'Ajuntament sigui amb parets de vidre?"

 • Portada de Mònica Terribas - 12/06/2015
  Escolta àudio

  Portada de Mònica Terribas - 12/06/2015

  "La sentència d'inconstitucionalitat del 9-N dóna una nova dimensió al cau jurídic on es troben les aspiracions d'aquells qui creuen que Catalunya té dret a decidir."

 • Portada de Mònica Terribas - 11/06/2015
  Escolta àudio

  Portada de Mònica Terribas - 11/06/2015

  "Si guanya el 'no', Duran i Lleida plegarà. Ho ha dit ell mateix. I vist així, la pregunta és clara. Sembla que és l'hora dels plebiscits."

 • Portada de Mònica Terribas - 10/06/2015
  Escolta àudio

  Portada de Mònica Terribas - 10/06/2015

  "Quan tots els escenaris són incerts i els governs estables impossibles sense transigir, és normal que hi hagi tensions, nervis i pressions. La ciutadania a les urnes ha tombat les fitxes del dòmino, les ha barrejat i ha decidit eliminar el doble sis de la partida. Amb un detall significatiu.. ha repartit fitxes a jugadors novells que tenen, tots, la doble blanca, i la doble blanca no necessàriament et fa guanyar la partida, però no penalitza."