Empresaris de bars amb terrasses que reobren: "Estic nerviós com el primer dia"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Empresaris de bars amb terrasses que reobren: "Estic nerviós com el primer dia"

Empresaris de bars amb terrasses que reobren: "Estic nerviós com el primer dia"

Una barreja de nervis, emoció i cansament experimenten els propietaris de bars i restaurants de poblacions que avui reobren les terrasses, perquè entren a la fase 1 del desconfinament. "El matí de Catalunya Ràdio" parla amb responsables dels locals La Bodegueta de Sant Andreu, a Barcelona; El Cafè l'Artesà, al Prat de Llobregat; El Jardí del Vellard, a Sant Vicenç de Montalt, i també amb gerents i xefs d'establiments que passen a fase 2, com El Museu del Vermut, a Reus, i el restaurant Albert Guzmán, de Sant Carles de la Ràpita. Abans, Miquel Jarque ha explicat com viuen l'obertura de terrasses al Vallès, Montse Poblet a la Barceloneta i Eloi Barrera a Sort, on ja fa dies que estan obertes.

Anar al contingut