Anar a la navegació principalAnar al contingut

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 29/05/2023

Durada: 1 h
29/05/2023
09.00: TAULA D'ANÀLISI: l'endemà de les eleccions municipals fem valoració dels resultats amb Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Odei Etxearte, periodista de Vilaweb; Tania Tapia, periodista del "Planta baixa" de TV3 a Madrid; Álex Sàlmon, periodista, i Xavier Rius, expert en ultradreta. La taula inclou entrevistes als principals partits que s'hi han presentat i l'anàlisi d'especialistes del panorama polític sorgit de les urnes.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.40: TERTÚLIA ESPORTIVA amb Carme Lluveras, coach de bàsquet; Emilio Pérez de Rozas, periodista d'El Periódico; Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Xavi Torres, periodista, i Dani Ballart, entrenador de l'Assolim Centre Natació Mataró.

11.06: CONTINUACIÓ TERTÚLIA ESPORTIVA.

11.20: TEMA: Onzena gala de la segona temporada d'"Eufòria" amb Dani Anglès, director artístic d'"Eufòria", i l'eliminada de la gala 11.

11.40: LLIBRES amb Anna Guitart, periodista i divulgadora literària. L'espai inclou l'ENTREVISTA a Roser Cabré-Verdiell, Gemma Sardà, Elisenda Solsona, Leticia Asenjo i Laura Tejada, autores del llibre "Autòctones".

Àudios

Vídeos