Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 28/09/2022

Durada: 1 h
28/09/2022
08.05: EL LLENÇOL, que inclou les ENTREVISTES TELEFÒNIQUES amb Albert Batet, president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, per valorar les propostes que ha fet el president Aragonès durant el debat de política general, i amb Eulàlia Reguant, abans del seu judici al Tribunal Suprem per negar-se a respondre les preguntes de Vox durant el judici de l'1-O. També fem CONNEXIÓ amb Marina Romero des d'un supermercat Mi Alcampo per valorar l'augment dels preus dels aliments.

09.00: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Joan Foguet, periodista i consultor; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Tania Tapia, periodista del "Planta baixa" de TV3 a Madrid, i Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País.

09.05: ENTREVISTA a Eduard Romeu, vicepresident econòmic del FC Barcelona, per valorar la situació financera del Barça després d'activar les palanques econòmiques. Comptem amb la col·laboració de Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa".

09.35: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

CONNEXIÓ des del Congrés dels Diputats per la sessió de control amb Daniel Sainz de Aja.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Tomàs Fuentes.

10.40: CARME JUNYENT, lingüista, que ens ajuda a resoldre dubtes lingüístics. Avui, continuem parlant dels cognoms estranys.

11.06: CONNEXIÓ UM amb Xavier Pérez Esquerdo, per la presentació del SX3, el nou Super3. En parlem amb Laia Servera, cap d'Infantils de TV3; David It's Me i Maria Bouabdellah, presentadors d'un nou magazín, i la influencer Laia Oli.

11.10: CUINA DE RESISTÈNCIA amb Maria Nicolau. Avui, les paelles.

11.15: SÈRIES I PSICOLABIS amb Maria Nicolau i Toni de la Torre. Avui, les estrenes de sèries.

Àudios

Vídeos