Anar a la navegació principalAnar al contingut

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 27/05/2022

Durada: 1 h
27/05/2022
08.03: L'INFORMATIU, que inclou la CONNEXIÓ amb Xavier Martínez, cap d'Epidemiologia i Salut Pública de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, per la detecció de quatre casos de verola del mico a Catalunya, i amb Jordi B. Oliva, president de PROA, Federació de Productors Audiovisuals, productor d'Imagic TV, per valorar la nova llei de l'audiovisual.

08.57: TAULA D'ANÀLISI amb Ferran Espada, director de Públic; Toni Bolaño, periodista; Jordi Cabré, periodista i escriptor; Laura Aznar, periodista a Crític, i Gemma Liñán, periodista.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.23: PARANT L'ORELLA, amb Joel Díaz.

10.30: QUECO NOVELL i el seu "Univers boomer". Avui, la sèrie "Seinfeld".

10.45: ELISENDA PINEDA i les seves "Faves tendres".

11.06: DEIXA QUE SONI amb les recomanacions musicals de Miqui Puig, músic i cantant, que presenta a iCat el programa "Pista de fusta", i Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio, que presenta a iCat el programa "5 songs".
L'espai inclou l'ENTREVISTA i ACTUACIÓ de Joan Dausà, que ens presenta "Queda't així", una nova cançó produïda per Alizzz, que suposa la primera producció en català del prestigiós productor.

11.45: TEMA: "Eufòria" (gala 10) amb Joan Liaño, concursant expulsat a la gala 9, i la col·laboració de Xavier Pérez Esquerdo, Quim Morales, Charlie Pee i Elisenda Carod.

Àudios

Vídeos