Anar a la navegació principalAnar al contingut

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 26/09/2022

Durada: 1 h
26/09/2022
08.05: EL LLENÇOL, que inclou les CONNEXIONS amb Eduard Rubió des de Roma i Albert Manyà des de L'Aquila, pels resultats de les eleccions generals a Itàlia. També amb Pau Venteo des de la residència de gent gran de Feixa Llarga de l'Hospitalet de Llobregat, per l'inici de la vacunació de la quarta dosi contra la covid-19. Parlem amb Dani Rivilla, responsable de la campanya de vacunació, i després fem balanç de les festes de la Mercè amb Clara Castellà.

09.00: TAULA D'ANÀLISI amb Xavier Trias, exalcalde de Barcelona; Joan Tardà, exdiputat d'ERC; Mireia Boya, exdiputada de la CUP; Esperanza García, exdiputada del PP, i Quim Nadal, exconseller.

CONNEXIONS amb Eduard Rubió des de Roma i Albert Manyà des de L'Aquila, i l'anàlisi de Miquel Ramos, periodista, especialista en extrema dreta, dels resultats de les eleccions generals a Itàlia.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ DE LA TAULA D'ANÀLISI.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.40: TERTÚLIA ESPORTIVA amb Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol; Carme Lluveras, coach de bàsquet; Emilio Pérez de Rozas, periodista d'El Periódico; Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Xavi Torres, periodista, i Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa".

11.06: CONTINUACIÓ DE LA TERTÚLIA ESPORTIVA.

11.35: LLIBRES amb Anna Guitart, periodista i divulgadora literària. L'espai inclou l'ENTREVISTA a Ramon Solsona, que ha publicat el llibre "Temps enrere".

Àudios

Vídeos