Anar a la navegació principalAnar al contingut

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 25/02/2021

Durada: 1 h
25/02/2021
07.40: LES VEUS DE LA COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Iolanda Jordan, pediatra especialista en malalties infeccioses a Sant Joan de Déu.

08.45: ENTREVISTA a Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana de Catalunya, condemnat pel Tribunal Suprem a 13 anys de presó i 13 d'inhabilitació absoluta, pels delictes de sedició i malversació.

09.15: TAULA D'ANÀLISI amb Iva Anguera, periodista d'El Independiente; Jordi Barbeta, periodista; Sara González, periodista de Política del Nació Digital, i Alejandro Tercero, director adjunt de Crónica Global.

10.06: TAULA sobre l'impacte que tindrà la pandèmia en la societat catalana amb Xavier Cuadras, director de l'Idescat; Albert Esteve, director del Centre d'Estudis Demogràfics, i Raúl Ramos, investigador del Grup d'Anàlisi Quantitativa Regional de la Universitat de Barcelona.

10.40: CIÈNCIA, amb Núria Jar, periodista especialitzada en ciència i salut. L'espai inclou l'ENTREVISTA a Mariona Badenas, astrofísica, que ha sigut la primera científica catalana a comandar una missió internacional de la Mars Society, en un desert dels Estats Units que és igual que el planeta vermell.

11.07: LLIBRES PER LLEGIR, amb Anna Guitart, periodista. Responsable del programa literari "Tot el temps del món". L'espai inclou l'ENTREVISTA a Milena Busquets, autora de "Gemma", una novel·la emotiva i vitalista sobre el valor de l'amistat, l'amor i les pèrdues que ens marquen.

11.34: SÈRIES AMB PISCOLABIS, un espai on es mariden sèries i plats amb Toni de la Torre, crític de sèries, i Maria Nicolau, cuinera.

Àudios

Vídeos