El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 25/01/2021
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 25/01/2021

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 25/01/2021

07.40: LES VEUS DE LA COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Manel Cervantes, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Parc Taulí.
08.45: TAULA sobre l'estat de la pandèmia amb Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona; Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i d'Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron; Daniel Prieto-Alhambra, professor de Farmacoepidemiologia de la Universitat d'Oxford, i Daniel López Codina, investigador del grup de recerca BIOCOMSC i professor de la UPC.
09.15: TAULA D'ANÀLISI amb Magda Gregori, redactora en cap de La Mira, que presenta el llibre "Salut! La vida amb elles"; Andreu Barnils, periodista del diari Vilaweb; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Gemma Liñán, periodista d'El Nacional, i Dani Basteiro, director d'Infolibre.
10.06: CONTINUACIÓ DE LA TAULA D'ANÀLISI.
10.40: TERTÚLIA ESPORTIVA amb Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Carme Lluveras, "coach" de bàsquet; Lluís Canut, periodista esportiu, i Maria Fernàndez Vidal, periodista esportiva de TV3.
11.06: CONTINUACIÓ DE LA TERTÚLIA ESPORTIVA.
11.35: PARAULA D'ACADÈMIA amb Nicolau Dols, membre de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans. Avui parlem del Neologisme de l'Any i què suposa la introducció de paraules noves al diccionari.
11.50: HO DEIXO TOT, amb Dolors Boatella, guionista, humorista i llibretera a Menorca. Avui, "Deixem de copiar".

Anar al contingut