Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 24/01/2023

Durada: 1 h
24/01/2023
09.00: TAULA D'ANÀLISI amb Ignasi Guardans, exdiputat, analista de polítiques públiques i professor adjunt a SciencesPo de París; Pau Juvillà, exdiputat de la CUP; Irene Rigau, exconsellera; Carina Mejías, advocada, i Josep Huguet, exconseller.

09.05: ENTREVISTES per la vaga al sistema sanitari públic amb Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona, i Joan Guix, exsecretari de Salut Pública i vicepresident de la Societat de Salut Pública de Catalunya i les Balears.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI, que inclou ENTREVISTES TELEFÒNIQUES per parlar de l'al·lèrgia al fred amb Lorena Soto, al·lergòloga de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i Blanca Busquets, que fa 15 anys que ho pateix, tot i que l'hi han diagnosticat aquesta tardor passada.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Tomàs Fuentes.

10.40: TEMA: Aquesta nit, el "Sense ficció" estrena "Atrapades entre dos mons". Aquesta producció mostra les històries de dones de famílies musulmanes que es rebel·len contra la tradició patriarcal i reivindiquen la protecció dels seus drets a Catalunya. En parlem amb la Sukaina, la Safi i la Khadija, testimonis.

11.06: CONNEXIÓ amb Lluís Freixes des de la plaça Sant Jaume de Barcelona, per la mobilització de la Intersindical-CSC, sindicat que avui ha convocat vaga al sistema sanitari públic.

11.15: QUECO NOVELL i les seves dives. Avui, dedicat a Freddie Mercury.

11.35: DIVES amb Marina Rossell, Jaume Sisa i Joan Miquel Oliver.

Àudios

Vídeos