Anar a la navegació principalAnar al contingut

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 22/04/2021

Durada: 1 h
22/04/2021
07.40: LES VEUS DE LA COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Manel Esteller, director de l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.

09.00 TAULA sobre els professionals d'infermeria: el seu paper essencial durant la pandèmia i el procés de vacunació amb Mireia Soler i Ivan Martínez, infermeres del CAP Sant Llàtzer Terrassa; Marta Rúbies, portaveu de SATSE Catalunya i delegada del Vall d'Hebron; Glòria Jodar, responsable de l'Àrea de Coneixement i Desenvolupament Professional del Col·legi Oficial Infermeres i Infermers de Barcelona i directora infermera de l'Equip d'Atenció Primària Sant Andreu de la Barca, i Núria Jar, periodista especialitzada en ciència i salut. Per tancar la taula fem ENTREVISTA TELEFÒNICA a Montse Egea, directora general de Professionals del Departament de Salut.

10.06: ENTREVISTA al grup musical Love of Lesbian, que ens presenta el seu nou disc titulat "V.E.H.N. (Viaje épico hacia la nada)".

10.40: CINEMA amb Àlex Gorina, crític de cinema. Realitzador de "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual" a Catalunya Ràdio, amb qui repassem la cartellera cinematogràfica.

11.07: LLIBRES PER LLEGIR, amb Anna Guitart. L'espai inclou l'ENTREVISTA a les guanyadores dels Premis Documenta 2020, Irene Pujadas, pel recull de contes "Els desperfectes", i a Laia Viñas, per la novel·la "Les closques".

11.34: SÈRIES AMB PISCOLABIS, un espai on es mariden sèries i plats amb Toni de la Torre, crític de sèries, i Maria Nicolau, cuinera.

Àudios

Vídeos