Anar a la navegació principalAnar al contingut

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 21/01/2021

Durada: 1 h
21/01/2021
07.40: LES VEUS DE LA COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i d'Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron.
08.45: TAULA: Joe Biden ja és el 46è president dels Estats Units. En parlem amb Cèlia Cernadas, enviada especial de Catalunya Ràdio a Washington; Gabriel Colomé, professor de Ciència Política de la UAB, secretari de direcció d'ACOP, Associació de Comunicació Política; Jordi Vaquer, politòleg i director d'anàlisi i prospectiva global de l'Open Society Foundations; Carme Colomina, periodista i investigadora al Cidob, i Oriol Jara, guionista, escriptor i director de programes de televisió.
09.30: TAULA D'ANÀLISI amb Jaume Barberà, periodista; Jordi Barbeta, periodista; Alejandro Tercero, director adjunt de Crónica Global, i Iva Anguera, periodista d'El Independiente.
10.33: CARA A CARA: El principi de la pau en la guerra dels taxis? Fem un cara a cara entre Taxis i Uber amb Tito Álvarez, coordinador i portaveu d'Élite Taxi i Taxi Project, i Juan Galiardo, director general d'Uber Espanya.
11.07: LLIBRES PER LLEGIR, amb Anna Guitart, periodista i responsable del programa literari "Tot el temps del món". Avui que comença la BCNegra, dediquem el nostre espai de llibres i literatura a parlar d'aquest gènere amb Carlos Zanón, comissari del festival literari BCNegra; Marc Moreno, editor de Llibres del Delicte, i Ilya Pérdigo, editor de Crims.cat i Alrevés.
11.34: SÈRIES AMB PISCOLABIS, un espai on es mariden sèries i plats amb Toni de la Torre, crític de sèries, i Maria Nicolau, cuinera.

Àudios

Vídeos