Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 19/05/2022

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 19/05/2022

08.03: L'INFORMATIU, que inclou la CONNEXIÓ amb Jordi Bracons des de Sant Boi, on FGC ha restablert a primera hora d'aquest dijous el servei de trens entre les estacions de Sant Boi i Molí Nou després de l'accident, i l'ENTREVISTA TELEFÒNICA a Mariángel Alcázar, periodista especialitzada en informació de la casa reial, per parlar de la tornada del rei emèrit a Espanya.

08.57: TAULA D'ANÀLISI amb Santi Vila, exdiputat de CiU; Joan Tardà, exdiputat d'ERC; Esperanza García, exdiputada del PP; Mireia Boya, exdiputada de la CUP, i Lluís Guinó, advocat.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

PATRYCIA CENTENO, periodista especialista en comunicació política no verbal, que analitza les imatges de la setmana.

10.20: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.25: ENTREVISTA a Hristo Stòitxkov, exjugador del Dream Team del FC Barcelona, 30 anys després de Wembley i dos dies abans de la final de la Champions femenina a Torí.

11.06: CINEMA amb Àlex Gorina i TELEVISIÓ amb Santi Villas; Tono Hernàndez i Rebeca Rodríguez. L'espai inclou l'ENTREVISTA TELEFÒNICA a Mònica López, que protagonitza amb Javier Cámara "Rapa", la nova sèrie de Movistar Plus+, que s'estrena avui.

Anar al contingut