Anar a la navegació principalAnar al contingut

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 16/04/2021

Durada: 1 h
16/04/2021
07.40: LES VEUS DE LA COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona.

08.45: TAULA D'ANÀLISI amb Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Odei Etxearte, periodista de Vilaweb, i Isabel Garcia Pagan, subdirectora de La Vanguardia.

09.15: ENTREVISTA a Miquel Sàmper, conseller d'Interior.

10.06: ELS CROMOS, el resum de la setmana amb Queco Novell, periodista, actor i humorista.

10.20: TERTÚLIA ESPORTIVA prèvia a la final de la Copa del Rei de dissabte amb Carme Lluveras, coach de bàsquet; Ramon Besa, cap d'Esports d'El País, i Lluís Canut, periodista esportiu.

10.50: CINEMA amb Àlex Gorina, crític de cinema. Realitzador de "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual" a Catalunya Ràdio, amb qui repassem la cartellera cinematogràfica.

11.07: DEIXA QUE SONI, amb les recomanacions musicals de Miqui Puig, músic i cantant, que presenta a iCat el programa "Pista de fusta"; Franc Lluis Giró, periodista d'iCat i editor del programa "iCatexprés" a Catalunya Ràdio, i Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa". L'espai inclou l'ENTREVISTA i ACTUACIÓ de Pablo López, cantant que presenta la nova gira "Mayday & Stay Tour", inspirada en el seu últim disc, "Unikornio", que el portarà a Barcelona, al Teatre Coliseum, del 3 al 9 de maig.

11.40: ENTRE TOTS NO EN FEM UN, per acabar la setmana entre companys: Roger Escapa, Jordi Costa, Òscar Fernández, Juliana Canet i Elisenda Carod.

Àudios

Vídeos