Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 13/09/2021

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 13/09/2021

08:03 CONNEXIONS UM amb Sara Cañete des de l'Institut Escola Londres; Laia Claret des de l'Escola Santa Eulàlia; Jordi Marsal des de l'Institut Sòl de Riu d'Alcanar, i Marina Romero des de l'Institut Gabriela Mistral de Sant Vicenç dels Horts, centre d'alta complexitat. En parlem amb Mònica Sedó, psicopedagoga.

08.55: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Jordi Barbeta, periodista; Núria Cadenes, escriptora; Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro, i Sergi Sol, periodista.

09.15: ENTREVISTA a Josep Gonzàlez-Cambray, conseller d'Educació.

09.40: CONTINUACIÓ TAULA.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.15: MICRÒFON AUTÒNOM amb Marta Carreras. Avui, els centres de noves oportunitats es reivindiquen com a resposta al fracàs escolar. En parlem amb els alumnes de la fundació El Llindar a l'Hospitalet de Llobregat.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Joel Díaz.

10.40: ALBA ALFAGEME, psicòloga. Avui, consells per afrontar l'inici de curs escolar.

11.06: TERTÚLIA ESPORTIVA amb Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol; Carme Lluveras, coach de bàsquet; Emilio Pérez de Rozas, periodista d'El Periódico; Ramon Besa, redactor en cap del diari El País, i Xavi Torres, periodista.

11.40: ANNA GUITART, periodista. Responsable del programa literari "Tot el temps del món". L'espai inclou l'ENTREVISTA a Biel Mesquida, poeta, premi Trajectòria de la Setmana del Llibre en Català. "Carpe momentum" és el darrer poemari que ha publicat.

Anar al contingut