Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 13/01/2022

Durada: 1 h
13/01/2022
08.03: L'INFORMATIU, que inclou la CONNEXIÓ amb Marina Romero des de la residència de gent gran Feixa Llarga per parlar amb el seu director, Francesc Camacho. Després, CONNEXIÓ amb David Àngela des de la nau ocupada del carrer Progrés de Badalona, i l'ENTREVISTA TELEFÒNICA a Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i d'Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron i presidenta del Comitè Científic Assessor de la Covid, per valorar l'evolució de la pandèmia.

08.55: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Esperanza García, exdiputada del PP; Mireia Boya, exdiputada de la CUP; Santi Vila, exdiputat de CiU, i Lluís Guinó, advocat.

09.05: ENTREVISTA a Jordi Sànchez, secretari general de Junts per Catalunya.

09.35: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

PATRYCIA CENTENO, periodista especialista en comunicació política no verbal, que analitza les imatges de la setmana.

10.30: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.35: TERTÚLIA ESPORTIVA per analitzar els resultats de la semifinal de la Supercopa de futbol amb Xavi Torres, periodista; Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa"; Carme Lluveras, coach de bàsquet, i Lluís Canut, periodista esportiu.

11.06: CINEMA amb Àlex Gorina. I després TELEVISIÓ amb Santi Villas, Tono Hernàndez i Rebeca Rodríguez. L'espai inclou l'ENTREVISTA a Roger de Gràcia, que estrena la segona temporada del programa "Batalla monumental".

Àudios

Vídeos