Anar a la navegació principalAnar al contingut

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 12/04/2021

Durada: 1 h
12/04/2021
07.40: LES VEUS DE LA COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona.

08.45: TAULA D'ANÀLISI amb Ferran Espada, director de Públic; Sílvia Barroso, directora d'El Món; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Daniel Basteiro, director d'Infolibre, i Gemma Liñán, periodista d'El Nacional.

09.30: ENTREVISTA TELEFÒNICA a Pilar Sorribas, directora de Funció Pública, que ens resoldrà tots els dubtes sobre la situació dels interins i interines que han estat amb contractes temporals alguns durant més de 20 anys, i que ara han de passar unes oposicions.

10.06: ENTREVISTA: Conversa amb 4 pioneres que s'han obert pas en institucions que històricament han estat en mans d'homes. Elles són: Sònia Corrochano, directora de l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat; Mercè Conesa, presidenta del Port de Barcelona; Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, i Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona.

10.45: HO DEIXO TOT, amb Dolors Boatella, guionista, humorista i llibretera a Menorca. Avui, "Deixem de repartir carnets".

11.06: TERTÚLIA ESPORTIVA amb Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol, que acaba de publicar el llibre "No las llames chicas, llámalas futbolistas"; Lluís Canut, periodista esportiu; Joan Vehils, periodista, i Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa".

Àudios

Vídeos