El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 08/03/2021
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 08/03/2021

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 08/03/2021

07.40: LES VEUS DE LA COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Clara Prats, investigadora de models matemàtics de la UPC.


09.15: TAULA D'ANÀLISI amb Iolanda Batallé, directora de l'Institut Ramon Llull, professora, periodista, editora i escriptora; Alba Fernández Pous, diplomada en Educació Social per la UAB i màster en Conflictologia Especialitat en Mediació Familiar i Educativa per la UOC, que actualment treballa d'impulsora i coordinadora de Projectes a la Fundació IReS; Esther Vivas, periodista i escriptora, activista, investigadora en moviments socials i polítiques agrícoles i alimentàries, llicenciada en Periodisme i diplomada en estudis superiors de Sociologia; Alba Alfageme, psicòloga especialista en gestió emocional en temps de crisi, professora a la UB i a la UdG, i Marina Subirats, catedràtica emèrita del Departament de Sociologia de la UAB i llicenciada en Filosofia.

10.06: TEMA: Activistes feministes, salt generacional amb Mercè Otero, té 74 anys, és llicenciada en Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona i és una històrica del moviment feminista a casa nostra, en espais com Ca la Dona i Xarxa Feminista, i Valèria Aznar Sebastià, té 25 anys, és cantant del grup de música Angela, i es defineix com a feminista negra i mare.

10.30: REPORTATGE: Treballadores de la neteja, essencials però invisibles.

10.50: HO DEIXO TOT, avui "Deixem de dir que el Dia de les Dones és cada dia" amb Dolors Boatella, guionista, humorista i llibretera a Menorca.

11.06: TEMA: La Sala Luz de Gas engega una iniciativa musical per donar suport a les dones en situació de violència masclista. En parlem amb algunes de les artistes: Elena Gadel, Marta Robles, Gemma Humet i Balkan Paradise Orchestra.

11.45: REPORTATGES sobre les feines amb gènere a càrrec de Coia Ballesté, Albert Requena i Eloi Barrera, que han parlat amb la capitana marítima de Tarragona, una pescadora de la costa gironina i una pastora del Pirineu.

Anar al contingut