Anar a la navegació principalAnar al contingut

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 05/10/2022

Durada: 1 h
05/10/2022
08.05: EL LLENÇOL, que inclou l'ENTREVISTA des del Parlament amb Roger Torrent, conseller d'Empresa, diputat d'ERC i expresident del Parlament de Catalunya, abans de començar el judici oral contra ell i els membres sobiranistes de la seva mesa per desobediència al Constitucional. També CONNECTEM amb Fèlix Martín per parlar dels AVE entre Girona i Barcelona, que van més plens que mai per les obres de la Sagrera.

09.00: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Joan Foguet, periodista i consultor; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital, i Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País.

09.05: ENTREVISTA a Victòria Alsina, consellera d'Acció Exterior i Govern Obert, una de les conselleres de Junts per Catalunya que s'ha posicionat obertament per seguir al govern.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: TERTÚLIA ESPORTIVA amb Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol; Emilio Pérez de Rozas, periodista d'El Periódico; Xavi Torres, periodista, i Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa".

10.35: CONNEXIÓ amb motiu de la roda de premsa que marca el punt de partida per a La Marató 2022 per la salut cardiovascular. Inclou les ENTREVISTES a Rosa Romà, presidenta de la CCMA i del Patronat de la Fundació La Marató de TV3, i Lluís Bernabé, director de la Fundació La Marató de TV3.

10.40: CARME JUNYENT, lingüista, que ens ajuda a resoldre dubtes lingüístics. Avui, els malnoms.

11.10: CUINA DE RESISTÈNCIA amb Maria Nicolau i Toni de la Torre. Avui, els bolets.

11.20: SÈRIES I PSICOLABIS amb Maria Nicolau i Toni de la Torre. Avui, sèries d'estrena marinades amb julivert i coriandre.

Àudios

Vídeos