Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 01/12/2021

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 01/12/2021

08.03: L'INFORMATIU, que inclou la connexió amb Marina Romero per parlar del sorteig de la loteria de Nadal. Entrevista a Hermógenes Montalvo, president de l'Associació d'Administradors de la província de Barcelona.

08.15: ENTREVISTA TELEFÒNICA a Antoni Sisó, metge i president de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC).

08.55: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Sara González, periodista de política del Nació Digital; Gemma Liñán, periodista d'El Nacional; Antonio Baños, periodista, i Estefania Molina, politòloga i periodista.

09.05: ENTREVISTA a Lluís Llach, cantautor, que torna als escenaris amb un concert el 18 de desembre al Palau Sant Jordi, amb catorze artistes més, per finançar i fer pública la plataforma Debat Constituent.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.25: REPORTATGE amb una persona afectada per pobresa energètica.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.40: TEMA: "Get back", el documental "més honest" dels Beatles, on el cineasta Peter Jackson ofereix imatges inèdites sobre la banda de pop més llegendària de la història de la música. En parlem amb Toni de la Torre, periodista, crític de sèries, i Fernando Navarro, periodista musical del diari El País.

11.06: TONI DE LA TORRE I MARIA NICOLAU, que mariden sèries i cuina.

11.34: TAULA sobre la dona en el món rural amb Laia de Ahumada, autora del llibre "Entre mans: dones pageses, dones dempeus"; Marina Puigcorbé, ramadera del Ripollès; Maria Costa, una de les poques pageses del Berguedà, i Dolors Català, pagesa de les Garrigues i presidenta de l'Associació de Dones del Món Rural.

Anar al contingut