El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 01/03/2021
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 01/03/2021

El matí de Catalunya Ràdio, de 9 a 10 h - 01/03/2021

07.40: LES VEUS DE LA COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona.

08.45: TAULA amb els juristes que van formar la Sindicatura Electoral, l'òrgan que havia de fer les funcions de junta electoral per al referèndum de l'1-O. Demà comença el judici: estan acusats de desobediència i usurpació de funcions. Jordi Matas, catedràtic de Ciència Política de la Universitat de Barcelona; Marta Alsina, advocada especialitzada en responsabilitat civil i dret privat; Marc Marsal, professor de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona; Tània Verge, professora agregada al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, i Josep Pagès, llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, especialista en Dret Administratiu.

09.15: TAULA D'ANÀLISI amb Ferran Espada, director de Públic; Sílvia Barroso, directora d'El Món; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Dani Basteiro, director d'Infolibre, i Gemma Liñán, periodista d'El Nacional.

10.06: CONTINUACIÓ DE LA TAULA D'ANÀLISI.

10.45: CONNEXIÓ amb Àlex Gorina per fer balanç dels Globus d'Or d'enguany.

10.50: HO DEIXO TOT, arran de l'escàndol de l'Institut del Teatre, "Deixem de mirar cap a un altre costat", amb Dolors Boatella, guionista, humorista i llibretera a Menorca.

11.06: REPORTATGE: 20 anys de la tancada d'immigrants a Santa Maria del Pi.

11.16: TEMA: els models d'ordre públic: comencem amb l'ENTREVISTA TELEFÒNICA al comissari Joan Carles Molinero, portaveu dels Mossos d'Esquadra. Després, la TAULA de debat i reflexió, amb Francesc Guillén, jurista, responsable de Projectes i Organització de la Direcció General d'Administració de Seguretat del Departament d'Interior; Anaïs Franquesa, advocada del centre Irídia; Àngels Bosch, inspectora dels Mossos d'Esquadra i membre de l'executiva d'EuroCOP (Confederació Europea de Policies), i Montserrat Tura, exconsellera d'Interior.

Anar al contingut