Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 8 a 9 h - 31/05/2022

Durada: 1 h
31/05/2022
08.03: L'INFORMATIU, que inclou la CONNEXIÓ amb Marina Romero des del CAP Sants per entrevistar Andreu Altés, metge de família i comunitària, amb motiu del Dia Mundial sense Tabac.

09.00: TAULA D'ANÀLISI amb Pau Juvillà, exdiputat de la CUP; Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés; Jordi William Carnes, filòleg, exdiputat i extinent d'alcalde a Barcelona; Irene Rigau, exconsellera, i Manuel Milián Mestre, periodista, escriptor i exdiputat del PP.

Durant la tertúlia valorarem el decret llei sobre la sentència del 25% de castellà a les escoles amb tres directors d'escola: Conxita Gimeno, directora de l'Escola Montessori, Marc Curto, director de l'Institut Escola El Temple de Tortosa, i Ricard Coma, director de l'Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona, i també amb Alícia Romero, portaveu del PSC al Parlament, i Dolors Sabater, presidenta del grup parlamentari de la CUP.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

ENTREVISTA TELEFÒNICA a Ana Pastor, periodista i codirectora de la sèrie documental "Los Borbones".

MICRÒFON AUTÒNOM amb Marta Carreras. Avui, parlem amb la Ceci i la Mari Carme, que estan cuidant onze ucraïnesos.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.40: CARME JUNYENT, lingüista, que ens ajuda a resoldre dubtes lingüístics. Avui, les llengües africanes (part 3).

11.06: ENTREVISTA a Maria del Mar Bonet, cantautora que dijous actua al Festival Primavera Sound. Amb la col·laboració de Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio, que presenta a iCat el programa "5 songs".

11.30: DIVES amb Marina Rossell i Jaume Sisa. L'espai inclou l'ENTREVISTA TELEFÒNICA a Marc Ros, cantant i guitarra de Sidonie, grup que l'1 de juny faran de teloners als The Rolling Stones a Madrid.

Àudios

Vídeos