Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 8 a 9 h - 15/10/2021

Durada: 1 h
15/10/2021
08.05: ENTREVISTA TELEFÒNICA a Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda.

CONNEXIÓ UM amb Eva Compta, pels actes d'homenatge al president Companys a Montjuïc.

CONNEXIÓ UM amb Marta Carreras des de la Bodega Massana, al barri d'Horta de Barcelona, per parlar amb el seu propietari, Carles de la Prida, i els clients que estiguin esmorzant en el primer dia sense restriccions als bars i restaurants.

08.43: ESPORTS amb Robert Prat; l'espai inclou l'ENTREVISTA a Francesc Garriga, per presentar la retransmissió via Twitch de l'assemblea de compromissaris del FC Barcelona, que es fa el cap de setmana, i l'ENTREVISTA TELEFÒNICA a Jordi Moix, exvicepresident econòmic i patrimonial del FC Barcelona.

09.05: TAULA D'ANÀLISI amb Gerard Guiu, periodista i advocat; Agustí Colomines, director de la Càtedra Josep Termes; Laura Aznar, periodista a Crític, i Ferran Casas, subdirector de Nació Digital.

09.45: ENTREVISTA TELEFÒNICA a Oriol Duran, secretari de Mitjans de Comunicació.

09.55: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: TEMA: Pel·lícula "El buen patrón", que s'estrena aquest divendres a la cartellera i que, de moment, ja ha estat seleccionada per l'Acadèmia del Cinema Espanyol per representar Espanya als Oscars. Parlem amb Fernando León de Aranoa, director; Javier Bardem, actor, i Jaume Roures, productor.

10.30: QUECO NOVELL i el seu univers boomer. Avui, la sèrie "Vacaciones en el mar".

10.45: ELISENDA PINEDA i les seves històries humanes. Avui anem al Colmado Buendía.
11.06: DEIXA QUE SONI amb les recomanacions musicals de Miqui Puig, músic i cantant, que presenta a iCat el programa "Pista de fusta", i Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio, que presenta a iCat el programa "5 songs". L'espai inclou l'ENTREVISTA i ACTUACIÓ del duo de cant a cappella Tarta Relena. Marta

Àudios

Vídeos