Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 8 a 9 h - 09/04/2021

Durada: 1 h
09/04/2021
07.40: LES VEUS DE LA COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Robert Güerri, especialista en malalties infeccioses i coordinador d'hospitalització de Covid-19 a l'Hospital del Mar.

08.15: ENTREVISTA TELEFÒNICA a Carmen Cabezas, subdirectora general de Promoció de la Salut.

08.45: TAULA D'ANÀLISI amb Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Toni Bolaño, periodista; Fidel Masreal, periodista d'El Periódico, i Odei Etxearte, periodista de Vilaweb.

09.50: ELS CROMOS, el resum de la setmana amb Queco Novell, periodista, actor i humorista.

10.10: TERTÚLIA ESPORTIVA prèvia al clàssic de dissabte Madrid-Barça amb Ricard Torquemada, director de la TDT de Catalunya Ràdio; Ramon Besa, cap d'Esports d'El País; Maria Fernàndez Vidal, periodista esportiva de TV3, i Carme Lluveras, "coach" de bàsquet.

10.50: CINEMA, amb Àlex Gorina, crític de cinema. Realitzador de "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual" a Catalunya Ràdio, amb qui repassem la cartellera cinematogràfica.

11.07: DEIXA QUE SONI, amb les recomanacions musicals de Miqui Puig, músic i cantant, que presenta a iCat el programa "Pista de fusta"; Franc Lluís Giró, periodista d'iCat, editor del programa "iCatexprés" a Catalunya Ràdio, i Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa".

11.40: ENTRE TOTS NO EN FEM UN, per acabar la setmana entre companys: Jordi Costa, Òscar Fernández, Juliana Canet i Elisenda Carod.

Àudios

Vídeos