Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 8 a 9 h - 08/04/2021

Durada: 1 h
08/04/2021
07.40: LES VEUS DE LA COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Daniel Prieto-Alhambra, professor de farmacoepidemiologia de la Universitat d'Oxford.

08.15: ENTREVISTA TELEFÒNICA a Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, per valorar el confinament comarcal.

08.45: TEMA: Roda de trucades a metges de diferents hospitals per saber en quina situació es troben i què pensen de la vacuna d'AstraZeneca. Parlem amb Sílvia de Sanjosé, epidemiòloga i presidenta del Grup Col·laboratiu Multidisciplinari per al Seguiment Científic de la Covid-19; Manel Cervantes, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Parc Taulí; José Luis Morales Rull, coordinador Covid de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, i Maria José Abadías, subdirectora assistencial de l'Hospital Vall d'Hebron.

09.05: TAULA D'ANÀLISI amb Marc Colomer, director de l'Agència Catalana de Notícies; Pilar Santos, periodista d'El Periódico a Madrid; Jordi Barbeta, periodista, i Alejandro Tercero, director adjunt de Crónica Global.

10.06: TEMA: El "30 minuts" presenta el reportatge "Pujol: els secrets d'Andorra", la reconstrucció del cas judicial de la família Pujol que s'emetrà diumenge 11 d'abril. En parlem amb Carles Solà, director del programa, i Genís Cormand, director del documental.

10.40: CIÈNCIA, amb Núria Jar, periodista especialitzada en ciència i salut. Avui parlem amb la investigadora que més sap sobre migranya de tot l'Estat, Patricia Pozo, responsable del Migraine Adaptive Brain Center del Vall d'Hebron.

11.07: LLIBRES PER LLEGIR, amb Anna Guitart, periodista responsable del programa literari "Tot el temps del món". L'espai inclou l'ENTREVISTA a Paula Bonet, pintora i escriptora, que acaba de publicar una novel·la que té una part d'autobiografia. Es titula "La anguila" i l'ha publicat Anagrama.

11.34: SÈRIES AMB PISCOLABIS, un espai on es mariden sèries i plats amb Toni de la Torre, crític de sèries, i Maria Nicolau, cuinera.

Àudios

Vídeos