Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 8 a 9 h - 03/10/2022

El matí de Catalunya Ràdio, de 8 a 9 h - 03/10/2022

08.05: EL LLENÇOL, que inclou la CONNEXIÓ amb Belén Tascón, presidenta de les Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya, per valorar la jornada intensiva del mes de setembre, i amb Marina Romero, per l'inici de les obres de la Rambla de Barcelona. Inclou l'entrevista a Pau Bosch, arquitecte, veí i membre dels Amics de la Rambla.

09.00: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Xavier Trias, exalcalde de Barcelona; Joan Tardà, exdiputat d'ERC; Mireia Boya, exdiputada de la CUP; Esperanza García, exdiputada del PP, i Quim Nadal, exconseller.

09.05: ENTREVISTA a Laura Borràs, presidenta de Junts per Catalunya.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.40: TERTÚLIA ESPORTIVA amb Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol; Carme Lluveras, coach de bàsquet; Emilio Pérez de Rozas, periodista d'El Periódico; Ramon Besa, redactor en cap del diari El País, i Xavi Torres, periodista.

11.06: CONTINUACIÓ TERTÚLIA ESPORTIVA.

11.35: LLIBRES amb Anna Guitart, periodista i divulgadora literària. Avui dediquem l'espai al Premi Nobel de Literatura José Saramago, coincidint amb el centenari del seu naixement. Inclou l'entrevista a Clàudia Cedó, que ha fet l'adaptació i dramatúrgia d'un dels seus llibres, "Assaig sobre la ceguesa", que es representa al TNC fins al 30 d'octubre.

Anar al contingut