Anar a la navegació principalAnar al contingut

El matí de Catalunya Ràdio, de 7 a 8 h - 31/01/2023

Durada: 1 h
31/01/2023
08.05: EL LLENÇOL INFORMATIU, que inclou l'ENTREVISTA TELEFÒNICA a Miquel Sàmper, advocat de l'exconseller Lluís Puig, abans de saber la sentència del TJUE sobre les euroordres dictades per Pablo Llarena, i la CONNEXIÓ amb Lluís Freixes des de la Fira de Barcelona amb motiu de la inauguració de l'ISE Barcelona 2023, la fira líder mundial en l'àmbit de l'audiovisual i dels sistemes integrats.

09.00: TAULA D'ANÀLISI amb Ignasi Guardans, exdiputat, analista de polítiques públiques i professor adjunt a SciencesPo de París; Pau Juvillà, exdiputat de la CUP; Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés; Irene Rigau, exconsellera, i Carina Mejías, advocada.

Durant la tertúlia estarem pendents de la sentència del TJUE sobre les euroordres de Pablo Llarena. Comptem amb la valoració d'Andreu Olesti, catedràtic de Dret Internacional Públic de la UB i expert en Dret Europeu, i de Joan Queralt, catedràtic de Dret Penal de la UB. També parlem de la resolució del cas Alves i de la reforma de la llei del "només sí és sí" amb Gemma Nicolás, advocada d'Elna Advocades i doctora en Dret.

10.55: PARANT L'ORELLA, amb Tomàs Fuentes.

11.06: ENTREVISTA a Héctor Lozano, creador de la sèrie "Bojos per Molière".

11.20: QUECO NOVELL i les seves dives. Avui dedicat a Lola Flores.

11.40: DIVES amb Marina Rossell, Jaume Sisa i Joan Miquel Oliver. Avui, els concerts en directe.

Àudios

Vídeos