Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 7 a 8 h - 27/09/2022

Durada: 1 h
27/09/2022
08.05: EL LLENÇOL, que inclou les CONNEXIONS amb Marta Corbalan, per fer la prèvia del debat de política general, i amb Pau Venteo, per l'entrada en funcionament de la targeta sanitària digital, inclou l'ENTREVISTA a Antoni Torres, president de la Federació d'Associacions de Farmàcies de Catalunya.

09.00: TAULA D'ANÀLISI amb Joana Ortega, exvicepresidenta de la Generalitat; Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés; Pau Juvillà, exdiputat de la CUP; Carina Mejías, advocada, i Jordi William Carnes, filòleg, exdiputat i extinent d'alcalde de Barcelona.

09.05: ENTREVISTA telefònica a Ernest Maragall, president del Grup Municipal d'ERC, i a Albert Batlle, cinquè tinent d'alcaldia i director de l'Àrea de Prevenció i Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona.

09.35: TEMA: Aires de revolta a l'Iran amb Txell Feixas, periodista; Anahita Nassir, politòloga catalanoiraniana i especialista en relacions internacionals; Nazanín Armanian, politòloga iraniana, i Katy Evoghli, cantant.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.
10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.
10.35: PARANT L'ORELLA, amb Charlie Pee.
10.40: TEMA: Festival Internacional de Clown "Jango Edwards: the man, the myth, the legend". En parlem amb Guillem Albà, pallasso, actor, director de teatre; Pepa Plana, actriu i pallassa, i Leo Bassi, actor, pallasso i bufó.

11.06: COMUNIQUEN, amb Ricard Ustrell i Àngel Llàcer.
11.15: QUECO NOVELL i les seves dives. Avui, dedicat a Margarida Xirgu.
11.30: Marta Corbalan, per fer la prèvia del debat de política general.
11.35: DIVES amb Marina Rossell, Jaume Sisa i Joan Miquel Oliver. Avui, les cançons polítiques o fer política amb les cançons.

Àudios

Vídeos