Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 7 a 8 h - 20/05/2022

Durada: 1 h
20/05/2022
08.03: L'INFORMATIU, que inclou la CONNEXIÓ amb Albert Calatrava des de Sanxenxo. A partir de les 08.15 fem un ampli seguiment previ de la final de la Champions femenina de futbol i, també, de l'Eurolliga masculina de bàsquet, amb les CONNEXIONS amb Ernest Macià i Carme Lluveras des de Belgrad, i amb la Marta Carreras des de Torí.

09.00: TAULA D'ANÀLISI amb Laura Aznar, periodista a Crític; Toni Bolaño, periodista; Jordi Cabré, periodista i escriptor, i Estefania Molina, politòloga i periodista.

09.35: ENTREVISTA a Aitana Bonmatí, jugadora del FC Barcelona femení, la vigília de la final de la Champions femenina de futbol a Torí.

10.03: TERTÚLIA ESPORTIVA amb Emilio Pérez de Rozas, periodista d'El Periódico; Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol; Carme Lluveras, coach de bàsquet, i Xavi Torres, periodista. La tertúlia inclou la CONNEXIÓ amb Roger Grimau, exjugador de bàsquet i entrenador del Barça B.

10.45: ELISENDA PINEDA i les seves "Faves tendres".

11.06: DEIXA QUE SONI amb les recomanacions musicals de Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio, que presenta a iCat el programa "5 songs", i Franc Lluís, periodista d'iCat.

11.45: TEMA: Eufòria (gala 9) amb Estela Rodríguez, concursant eliminada a la gala 8, i la col·laboració de Xavier Pérez Esquerdo, Quim Morales, Charlie Pee i Elisenda Carod.

Àudios

Vídeos