Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 7 a 8 h - 20/04/2021

Durada: 1 h
20/04/2021
07.40: LES VEUS DE LA COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Daniel Prieto-Alhambra, professor de farmacoepidemiologia de la Universitat d'Oxford.

08.45: TEMA: l'ús dels projectils de foam, amb Pere Ferrer, director general dels Mossos d'Esquadra; Anaïs Franquesa, advocada del Centre per la Defensa dels Drets Humans Irídia, i Imma Viudes, portaveu de SAP-FEPOL, sindicat majoritat de la policia catalana.

09.15: TAULA D'ANÀLISI amb Marc Colomer, director de l'Agència Catalana de Notícies; Andreu Barnils, periodista de Vilaweb; Laura Aznar, periodista a Crític, i Gerard Guiu, periodista i advocat.

10.06: ENTREVISTA a Pilar Aymerich, una de les fotògrafes catalanes indispensables de la segona meitat del segle XX.

10.35: LES HISTÒRIES de Quico Sallés, periodista a El Món. Avui, els 60 anys de la invasió de la badia de Cochinos. L'empremta catalana en aquest episodi de la història EUA-Cuba.

11.07: SE SUPOSA, els Borbons sota la mirada d'Albert Pla, músic.

11.30: CONNEXIÓ amb Marta Vives des de la rambla de Barcelona, on es farà "la foto de Sant Jordi", que reunirà tots els autors que, al llarg de l'últim any, han rebut premis literaris concedits a Catalunya.

11.40: ENTREVISTA a Fernando Trueba i Javier Cámara, director i actor respectivament de la pel·lícula "El olvido que seremos", que es presenta a Barcelona dins del BCN Film Festival i s'estrena a les sales el 7 de maig.

Àudios

Vídeos