Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 7 a 8 h - 13/04/2021

Durada: 1 h
13/04/2021
07.40: LES VEUS DE LA COVID, on parlem de l'evolució de la pandèmia amb Salvador Macip, investigador de la Universitat de Leicester i professor de Ciències de la Salut de la UOC.

08.45: TAULA D'ANÀLISI amb Sergi Sol, periodista; Roger Pi de Cabanyes, delegat de l'ACN a Madrid; Gerard Guiu, periodista i advocat, i Laura Aznar, periodista a Crític.

09.30: ENTREVISTA a Josep Costa, exvicepresident primer del Parlament i exdiputat de JxCat. Li preguntem per què ha deixat la política activa i què en pensa de l'estratègia de Junts per Catalunya.

CONNEXIÓ UNITAT MÒBIL amb Marina Romero. Tema: Les restriccions per la Covid i celebració del Ramadà.

10.06: CONTINUACIÓ DE LA TAULA D'ANÀLISI.

10.30 LES HISTÒRIES d'en Quico Sallés, periodista al diari El Món. Avui parlem dels esquimals.

10.40: INFORME ECONÒMIC amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia i professor a la Universitat Colúmbia de Nova York. Avui analitza la proposta de l'FMI sobre un impost temporal a les rendes altes i les empreses que han tingut més beneficis durant la pandèmia, amb l'objectiu de finançar les polítiques contra la crisi de la Covid.

11.07: SE SUPOSA, els Borbons sota la mirada d'Albert Pla, músic.

11.40: ENTREVISTA a Pol Guasch, poeta que acaba de publicar la seva primera novel·la, "Napalm al cor", guardonada amb el 6è Premi Llibres Anagrama de Novel·la.

Àudios

Vídeos