El matí de Catalunya Ràdio, de 7 a 8 h - 11/05/2021
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 7 a 8 h - 11/05/2021

El matí de Catalunya Ràdio, de 7 a 8 h - 11/05/2021

08.50: TAULA sobre els desnonaments en temps de moratòria amb Roberto García, magistrat del Jutjat de Primera Instància núm. 30 de Barcelona; Estela Vergés, lletrada de la Administració de Justícia i directora del SAC de la Ciutat de la Justícia de Barcelona, el servei que entrega totes les notificacions dels jutjats de Barcelona, i Josep Babot, jurista i membre de la Comissió Jurídica de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Barcelona.

09.30: TAULA D'ANÀLISI amb Jaume Barberà, periodista; Roger Pi de Cabanyes, delegat de l'ACN a Madrid, i Gemma Liñán, periodista d'El Nacional.

10.06: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.35: INFORME ECONÒMIC amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia i professor a la Universitat Colúmbia de Nova York. TEMA: Pros i contres de l'aixecament de patents de les vacunes contra el coronavirus. Reactivació econòmica ara que s'ha acabat l'estat d'alarma.

11.07: ENTREVISTA a Pablo Servinge, enginyer agrònom i doctor en Biologia, que el 2015 va publicar amb Raphaël Stevens el llibre "Colapsologia", una disciplina que estudia el probable col·lapse de la civilització com a conseqüència de les múltiples crisis que travessa el planeta.

11.30: HOLA, SEGLE XXI, amb Genís Roca, empresari, especialista en processos de transformació de models de negoci i cultura digital. Avui parlem del futur dels drets d'autor i en general de la indústria musical amb Eva Faustino, advocada especialitzada en Dret de la Propietat Intel·lectual i membre de la Junta Directiva de l'Acadèmia Catalana de la Música, i directora de l'Associació de Productors i Editors fotogràfics i videogràfics de Catalunya (APECAT).

Anar al contingut