Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 7 a 8 h - 01/07/2022

El matí de Catalunya Ràdio, de 7 a 8 h - 01/07/2022

08.03: L'INFORMATIU, que inclou la CONNEXIÓ amb Joan Garcia des de l'aeroport del Prat, i parlem amb Marc Menchen, director de la plataforma per negocis de l'esport 2Playbook, arran de la primera palanca econòmica del Barça: acord pel 10% dels drets televisius dels pròxims 25 anys.

09.00: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Laura Aznar, periodista a Crític; Toni Bolaño, periodista, i Jordi Cabré, periodista i escriptor.

09.05: ENTREVISTA a Francina Armengol, presidenta del govern balear, coincidint amb el dia que es compleixen tres anys com a presidenta del Govern de les Illes Balears.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.23: PARANT L'ORELLA, amb Joel Diaz.

10.30: QUECO NOVELL i el seu univers boomer. Avui, dedicat a les sintonies de sèries boomers.

10.45: ELISENDA PINEDA i les seves "Faves tendres". Avui parlem de les sèries de la generació X.

11.06: DEIXA QUE SONI, avui dedicat al festival Vida. En parlem amb Miqui Puig, músic i cantant, que presenta a iCat el programa "Pista de fusta" i que avui publica el seu 8è disc en solitari, "Miqui Puig canta vol. 7", que ahir va presentar al festival de Vilanova i la Geltrú, i també amb Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio, que presenta a iCat el programa "5 songs". L'espai inclou l'ENTREVISTA a Guitarricadelafuente, músic, que presenta el seu primer disc, "La cantera", i que avui actua al festival Vida.

Anar al contingut