Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 6 a 7 h - 30/09/2022

El matí de Catalunya Ràdio, de 6 a 7 h - 30/09/2022

08.05: EL LLENÇOL, que inclou la CONNEXIÓ amb Pau Venteo, per parlar del venciment del termini per posar el mecanisme de tancament a les portes de les botigues amb Salva Vendrell, president de la Fundació Barcelona Comerç i vicepresident del Gremi de Restauració de Barcelona.

09.00: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Jordi Graupera, professor de Filosofia; Sergi Sol, periodista; Laura Aznar, periodista a Crític, i Toni Bolaño, periodista.

09.05: ENTREVISTA a Oriol Junqueras, president d'ERC.

09.40: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Charlie Pee.

10.40: PATRYCIA CENTENO, periodista especialista en comunicació política no verbal, que analitza les imatges de la setmana. Avui parlem de Giorgia Meloni, presidenta del partit Germans d'Itàlia.

11.06: LLUÍS GAVALDÀ i el seu "Fil invisible". Avui dedicat a les illes Balears i les estrelles del rock.

11.20: ENTREVISTA a Clara Peya, compositora, pianista, activista i cofundadora de la companyia de Les Impuxibles. Tanca la gira de presentació del seu onzè disc, "Perifèria", el 13 d'octubre a la Sala Apolo de Barcelona.
Amb la col·laboració de Blai Marsé, periodista especialitzat en música i cultura, redactor d'"El matí de Catalunya Ràdio" i presentador del "5Songs" d'iCat.

11.40: ENTRE TOTS NO EN FEM UN amb Roger Escapa, Quim Morales, Laia Tudel, Òscar Fernández i Elisenda Carod. Avui dedicat al Super3, inclou la trucada a Victòria Pagès, la Nets del Super3.

Anar al contingut