Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 6 a 7 h - 29/11/2022

Durada: 1 h
29/11/2022
08.05: EL LLENÇOL INFORMATIU, que inclou les CONNEXIONS amb Pau Venteo per parlar amb Xavier Tarragó, auxiliar d'infermeria i president del comitè d'empresa de l'Hospital del Mar; amb Noel Rodríguez des de Moscou, i als esports parlem amb els enviats especials a Qatar pel Mundial de futbol 2022.

09.00: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Ignasi Guardans, exdiputat, analista de polítiques públiques i professor adjunt a SciencesPo de París; Irene Rigau, exconsellera; Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés; Pau Juvillà, exdiputat de la CUP, i Carina Mejías, advocada.

09.05: ENTREVISTA a Xavier Lleonart, secretari general de Metges de Catalunya, i a Meritxell Sánchez-Amat, metgessa de família i presidenta del Fòrum Català d'Atenció Primària (FOCAP).

09.30: CONTINUACIÓ TAULA, que inclou l'ENTREVISTA TELEFÒNICA a Carla Antonelli, la primera diputada trans de tot l'estat espanyol i que ha estripat el carnet del PSOE fa cosa d'un mes.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI, que inclou les CONNEXIONS TELEFÒNIQUES amb Adrián Foncillas, corresponsal d'El Periódico a la Xina des del 2006, i amb Manel Ollé, professor de literatura i d'història de l'Àsia Oriental a la UPF, per parlar de les protestes a la Xina.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Tomàs Fuentes.

10.40: PAU LLONCH i el seu informe econòmic. Avui, l'economia ecològica.

11.06: ENTREVISTA a Víctor Manuel, que ens presenta nou disc, "La vida en canciones", una completa retrospectiva amb 59 cançons que va sortir a la venda el 25 de novembre.

11.15: QUECO NOVELL i les seves dives. Avui, dedicat a Tom Cruise.

11.35: DIVES amb Marina Rossell, Jaume Sisa i Joan Miquel Oliver. Avui, parlem de comprar per comprar.

Àudios

Vídeos