Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El matí de Catalunya Ràdio, de 6 a 7 h - 20/09/2021

El matí de Catalunya Ràdio, de 6 a 7 h - 20/09/2021

CONNEXIÓ amb Marina Romero des de la residència Catite de Castelldefels, on els residents rebran la tercera dosi de la vacuna contra la Covid la setmana que ve.

08.55: INICI TAULA D'ANÀLISI amb Jordi Barbeta, periodista; Núria Cadenes, escriptora; Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País; Sergi Sol, periodista, i Jaume Roures, soci gestor de Mediapro.

09.05: REPORTATGE sobre el 4t aniversari de la intervenció del Departament d'Economia amb entrevistes a Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i altres protagonistes de la jornada.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

10.15: MICRÒFON AUTÒNOM amb Marta Carreras. Avui, des de Sant Llorenç de Montgai, on despreniments a la carretera han deixat sense connexió telefònica ni internet els veïns, que, a més, han de fer un viatge de mitja hora per arribar a Camarasa, un trajecte que normalment fan en 5 minuts. Parlem amb veïns afectats i l'alcaldessa de Camarasa, Elisabet Lizaso.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Joel Díaz.

10.40: ALBA ALFAGEME, psicòloga. Avui, l'addicció als videojocs i a les xarxes.

11.06: TERTÚLIA ESPORTIVA amb Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol; Carme Lluveras, coach de bàsquet; Emilio Pérez de Rozas, periodista d'El Periódico; Ramon Besa, redactor en cap del diari El País, i Xavi Torres, periodista.

11.40: ANNA GUITART, periodista. Responsable del programa literari "Tot el temps del món". L'espai inclou l'ENTREVISTA a Joan Lluís Lluís, autor de "Junil a les terres dels bàrbars".

Anar al contingut