Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 6 a 7 h - 18/01/2022

Durada: 1 h
18/01/2022
08.03: L'INFORMATIU, que inclou la CONNEXIÓ amb Marina Romero des de l'Escola d'Enginyeria de la UAB per parlar dels exàmens universitaris en plena sisena onada, i una altra amb Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona, per valorar la pandèmia.

08.55: TAULA D'ANÀLISI amb Irene Rigau, exconsellera; Esperanza García, exdiputada del PP; Antonio Baños, periodista, i Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés. Durant la tertúlia connectem amb Núria Orriols, periodista del diari Ara, que ha destapat el cas de la llicència per edat que s'aplica al Parlament, i després amb Belgrad per parlar amb David Pujadó, fotògraf i director del Festival Belgrade Photo Month, per explicar com ha estat rebut el tenista Novak Djokovic pels seus compatriotes.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI.

MICRÒFON AUTÒNOM amb Marta Carreras. Aquesta setmana dedicat als professionals sanitaris.
Avui parlem amb un metge jubilat que ha tornat a treballar i amb una estudiant d'Infermeria que ha començat a treballar sense haver acabat els estudis.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Elisenda Pineda.

10.40: CARME JUNYENT, lingüista, que ens ajuda a resoldre dubtes lingüístics i a fer créixer la nostra comunitat lingüística.

11.06: ALBERT PLA i la monarquia dels Borbons.

11.30: DIVES amb Marina Rossell, Pau Riba i Jaume Sisa.

Àudios

Vídeos