Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 12 a 13 h - 29/03/2023

Durada: 1 h
29/03/2023
A PARTIR de les 7.00:
Avui fem "El matí de Catalunya Ràdio" des de Tarragona, des del Centre Barnahus, una unitat integrada d'atenció als infants i adolescents víctimes d'abusos sexuals, situada a l'antic Complex Educatiu. Es tracta d'un projecte pioner a casa nostra que avui s'inaugura oficialment després de tres anys com a projecte pilot.

08.03: EL LLENÇOL INFORMATIU, que inclou l'ENTREVISTA TELEFÒNICA a Jordi Nieva, professor universitari i catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Barcelona, per analitzar les implicacions de la detenció de l'eurodiputada Clara Ponsatí, i L'ENTREVISTA des de Tarragona a Carles Campuzano, conseller de Drets Socials, departament que ha impulsat el model que s'aplica al Centre Barnahus, en coordinació amb Salut, Educació, Justícia, Interior i Igualtat i Feminismes.

09.00: TAULA D'ANÀLISI amb Ferran Espada, director del diari Públic; Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País; Álex Sàlmon, periodista; Tania Tapia, periodista del "Planta baixa" de TV3 a Madrid; Jordi Barbeta, periodista, i Natàlia Segura, periodista de l'ACN, que va acompanyar Clara Ponsatí en cotxe des de la seva entrada a la frontera fins a Barcelona.

10.00: CONTINUACIÓ DE LA TAULA D'ANÀLISI.

10.18: PARANT L'ORELLA, amb Tomàs Fuentes.

10.20: TEMA: El Centre Barnahus es posa en marxa amb un jurista, un coordinador i tres tàndems de psicòlogues i treballadores socials. Parlem amb part d'aquest equip: Raquel Vila, psicòloga; Xabier Ansa, cap de projectes de la regió sanitària de Tarragona; Fina Palomar, coordinadora de l'EATP; Maribel Vila i Victòria Pastor, psicòlogues de la Fundació Affinity, i la Pipa i el Bru, gossos terapèutics.

10.50: ENTREVISTA amb el grup Xiula, que ha creat una cançó especial: "El meu cos és meu", una reivindicació per conscienciar sobre els abusos sexuals als menors.

11.06: CUINA DE RESISTÈNCIA amb Maria Nicolau i Toni de la Torre.

Àudios

Vídeos