Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 12 a 13 h - 23/09/2022

Durada: 1 h
23/09/2022
08.05: EL LLENÇOL, que inclou la CONNEXIÓ amb Noel Rodríguez des de Moscou.

09.00: INICI TAULA D'ANÀLISI, amb Jordi Graupera, professor de Filosofia; Sergi Sol, periodista; Laura Aznar, periodista a Crític, i Toni Bolaño, periodista.

09.00: ENTREVISTA a la doctora Lluïsa Garcia Esteve, psiquiatra. Coordinadora del Programa de Prevenció i Tractament de les Seqüeles Psíquiques en Dones Víctimes d'una Agressió Sexual, que ens explica la campanya de l'Hospital Clínic "Prou violència sexual. Queda clar?".

09.30: CONTINUACIÓ TAULA

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA, amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI

CONNEXIÓ amb Ricard Ustrell per parlar de l'entrevista a Woody Allen que podrem veure demà a "Col·lapse".

10.20: PARANT L'ORELLA, amb Tomàs Fuentes.

10.25: PATRYCIA CENTENO, periodista especialista en comunicació política no verbal, que analitza les imatges de la setmana. Avui, les dones iranianes es treuen el vel i es tallen els cabells en senyal de protesta per la mort de Mahsa Amini.

10.40: ENTREVISTA a Antonio Díaz, el Mago Pop, per parlar del muntatge "Nada es imposible. Broadway Edition" que està representant al Teatre Victòria.

11.06: Blai Marsé, periodista especialitzat en cultura i música a Catalunya Ràdio i iCat, ens explica la conversa que va tenir amb Brian Eno, compositor, productor, artista sonor i activista.

11.20: LLUÍS GAVALDÀ i el seu "Fil invisible". Avui, dedicat als Wainwright, la família més mal avinguda del rock.

11.40: ENTRE TOTS NO EN FEM UN, amb Roger Escapa, Quim Morales, Laia Tudel, Òscar Fernández i Carlos Baraibar. Avui, el concurs està dedicat a les festes majors.

Àudios

Vídeos