Anar a la navegació principalAnar al contingut
El matí de Catalunya Ràdio

El matí de Catalunya Ràdio, de 12 a 13 h - 10/01/2022

Durada: 1 h
10/01/2022
08.03: L'INFORMATIU, que inclou la CONNEXIÓ amb Marina Romero des de l'Institut Escola Costa i Llobera, el primer dia de la tornada a l'escola.

08.55: INICI DE LA TAULA D'ANÀLISI amb Jordi Barbeta, periodista; Núria Cadenes, escriptora; Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro, i Sergi Sol, periodista.

09.05: TAULA per saber en quin punt ens trobem de la pandèmia amb Clara Prats, investigadora de models matemàtics de la UPC; Robert Güerri, coordinador d'hospitalització covid de l'Hospital del Mar, i Manel Cervantes, cap de Malalties Infeccioses de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

09.40: CONTINUACIÓ DE LA TAULA D'ANÀLISI, que inclou la CONNEXIÓ amb Àlex Corretja, extenista.

10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet.

10.03: CONTINUACIÓ DE LA TAULA D'ANÀLISI.

MICRÒFON AUTÒNOM amb Marta Carreras. Avui, parlem amb una família nombrosa el primer dia de la tornada a l'escola.

ENTREVISTA a Quim Masferrer, que torna amb la nova entrega del programa "El foraster" a TV3.

10.35: PARANT L'ORELLA, amb Joel Díaz.

10.40: ALBA ALFAGEME, psicòloga. Avui, el paper de la dona en el món de l'esport. L'espai inclou l'ENTREVISTA a Xavi Torres, director del documental "Perseguint un somni", sobre la capitana del Barça Alexia Putellas.

11.06: TERTÚLIA ESPORTIVA amb Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol; Carme Lluveras, coach de bàsquet; Emilio Pérez de Rozas, periodista d'El Periódico; Ramon Besa, redactor en cap del diari El País, i Xavi Torres, periodista.

11.40: ANNA GUITART, periodista. Responsable del programa literari "Tot el temps del món". L'espai inclou l'ENTREVISTA a Bel Olid, autora del llibre "Toc 6".

Àudios

Vídeos